Beau Hossler sig til succes i Las Vegas | Golf.dk
Beau Hossler kvalificerede sig til PGA Touren gennem Web.com Touren i 2017.

Foto: Getty Images

Beau Hossler sig til succes i Las Vegas

05/11 - 2017 | Mikkel Ring Christensen

The Olympic Club kan se frem til afholde PGA Championship i 2028 og Ryder Cup i 2032. Det bliver ikke første gang, banen i San Francisco har værtskabet for en af golfens vigtigste begivenheder. Senest besøgte US Open banen i 2012, og der stødte man første gang på navnet Beau Hossler. 

Som bare 17-årig og stadig i high school var Hossler gennem kvalifikationen og fandt sig selv på førstepladsen og i mediernes søgelys halvvejs gennem turneringen. Efter 72 huller var han dumpet ned til 29. pladsen, men præstationen var nok til at overbevise om, at han ville blive til noget inden for professionel golf. 

Det ser ud til, at tiden er moden her fem et halvt år senere, for tre runder inde i Shriners Hospitals for Children Open er den nu 22-årige Hossler igen på førstepladsen i en turnering tællende på PGA Touren. 

En kraftig vind drillede feltet på TPC Summerlin, men Hossler formåede at komme rundt uden fejl på scorekortet i 66 slag. Det var dagens bedste score og sendte ham op på siden af J.J. Spaun i front for det hele.

- Det var en af den slags dage, hvor man ikke kunne forcere tingene. Gjorde man det, fandt man problemer. Jeg prøvede bare at holde bolden i fairway og holde den under hullet så ofte som muligt på green. At slippe derfra bogeyfri er lidt af et mirakel, sagde Hossler ifølge AP.

Det er ikke tilfældigt, at han gør det godt i en stærk vind, for det har tre år på college, inden den professionelle karriere blev indledt, forberedt ham på.

- Det var en af grundene til, jeg tog til Texas. Når man kommer fra det sydlige Californien lever man isoleret med perfekt vejr og ingen vind. Så den slags forhold kæmpede jeg virkelig i. Da jeg kom på college i Texas, spillede jeg ret ofte i de her forhold. Den erfaring har virkelig hjulpet mig. Jeg føler, jeg kan kontrollere bolden lidt bedre i vinden, sagde han. 

I samlet -9 har Hossler og Spaun et forspring på tre slag ned til Tony Finau, en af tourens mest kraftfulde spillere.

Du kan se turneringen på C More Golf.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer