J.J. Spaun fører med tre i Las Vegas | Golf.dk
27-årige J.J. Spaun har haft seks sæsoner som professionel og har taget turen fra Canada til PGA Tour, hvor han er startet på sin anden sæson

Foto: Getty Images

J.J. Spaun fører med tre i Las Vegas

04/11 - 2017 | Martin Rahbech

Der er tre tællende turneringer på PGA Tour inden julepausen, og der bliver spillet i denne uge spillet i Las Vegas til Shriners Hospitals for Children Open.

J. J. Spaun har taget spidsen efter runder i 66 og 65 slag til en total i -11. Det placerer ham tre slag foran den nærmeste forfølger.

- Jeg putter godt og slår den fint. Jeg prøver bare at spille simpelt. Jeg ved, det ikke bliver nemt i weekenden, men jeg vil prøve at holde tingene i perspektiv og holde ved mig selv og give mig en chance på søndag, sagde J. J. Spaun efter runden.

J. J. Spaun er startet på sin anden sæson på PGA Touren, og han drog sine første erfaringer som professionel på PGA Tour Canada nu Mackenzie Tour, hvor han spillede tre sæsoner og i sin tredje sæson vandt Order of Merit.

Det var adgangen til Web.com Tour og her tog det kun en sæson, før han spillede sig til et kort til PGA Tour.

I Las Vegas har J. J. Spaun tre slag til Kelly Kraft, men den 29-årige amerikaner har kun spillet 15 huller på sin anden runde, der blev stoppet på grund af mørke. Han slog det perfekte slag med et hole-in-one på det 180 meter lange 10. hul. 

Resten af de 15 huller var uden bogeys, men med to birdies, men han mangler så tre huller på sin anden runde.

Whee Kim var på førstepladsen efter første runde i 65 slag, men han fulgte op med en 72’er og faldt tilbage til sjettepladsen i -5.

Du kan se turneringen på C More Golf.

Link til stillingen
 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer