Børnenes banedesign nærmere den store hæder | Golf.dk
Birkemose Golfklub har fået en meget eftertragtet multibane

Børnenes banedesign nærmere den store hæder

03/11 - 2017 | Martin Rahbech

Der er sat navn på de otte finaledeltagere i Danskernes Idrætspris, som skal kæmpe om hæderen som bedste initiativ i idrætsdanmark 2017.

Birkemose Golf Club var indstillet til prisen, og nu er de et af de otte projekter, der er videre efter afstemning i de otte P4-regioner

Birkemose Golf Club har etableret en 6 hullers multibane, der tidbydes til gratis brug til alle skoler og institutioner.

- Det er vi rigtig stolte over, for det er jo børnene der har designet banen. De lavede det design, som der blev anlagt efter, og det betyder meget. De ville gerne lave et ekstra klasselokale udenfor, og det fik vi lavet. Vi har en multibane, hvor man kan dyrke forskelligt idræt, og der er en stor overdækket hytte til rådighed. Men det handler ikke kun om os. Det er ikke kun Birkemose. Det er med til at sætte golf på landkortet og fremhæver golf meget. Så vi er meget glade for hæderen, fortæller Clubmanager i Birkemose Golf Claus Valter til Golf.dk

Næste skæringsdato ved Danskernes Idrætspris er 6. december, hvor de otte vindere fra P4-distrikerne bliver skåret ned til tre finalister, der skal være med til afgørelsen ved SPORT 2017 6. januar. Det vindende initiativ får udover æren 100.000 kr.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer