Kjeldsen tæt på toppen efter eagle fra 100 meter | Golf.dk
Søren Kjeldsen er nummer 51 på Race to Dubai, men efter en god start i Tyrkiet har han muligheder for et stort avancement.

Foto: Getty Images

Kjeldsen tæt på toppen efter eagle fra 100 meter

02/11 - 2017 | Mikkel Ring Christensen

Thorbjørn Olesen fik en fornuftig start på sit forsvar i Turkish Airlines Open, men det var en anden dansker, som gjorde sig bemærket under første runde på Regnum Carya Golf & Spa Resort. 

På det 383 meter lange hul ni havde Søren Kjeldsen cirka 105 meter til hullet i sit andetslag. Han valgte en gap-wedge og slog bolden i hul for eagle. Det var med til at bringe scoren til -4, hvilket sendte ham frem til en delt 10. plads. Derfra er der tre slag op til en førende trio bestående af Nicolas Colsaerts, Joost Luiten og Haydn Porteous.

Olesen skulle bruge to slag flere end sin landsmand, men runden i 69 slag er stadig nok til en plads i top-20, et fornuftigt udgangspunkt at arbejde videre fra.

I det hele taget blev det en fin dansk dag i Antalya. Alle fire rød-hvide deltagere i den sjette Rolex Series-turnering var under par. Både Lucas Bjerregaard og Thomas Bjørn gik banen i -1 og er delt nummer 33 i det 78 mand store felt.

De er et slag foran den førende spiller på Race to Dubai, Tommy Fleetwood. Englænderen har et forspring på næsten en milion euro, men Justin Rose, nummer tre i det regnskab efter sejren i sidste uges HSBC Champions, lagde ud med en 69'er og har mulighed for at skære en stor del af forspringet denne uge, da førstepræmien er på over en million euro. 

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer