Nanna spiller sig med til finalen | Golf.dk
Nanna Koerstz Madsen lavede seks birdies på dagens runde.

Foto: Getty Images

Nanna spiller sig med til finalen

02/11 - 2017 | Mikkel Ring Christensen

Lørdag skal 515.000 euro fordeles i Fatima Bint Mubarak Ladies Open, men de penge kommer Emily Pedersen ikke i nærheden af. Den 21-årige dansker startede dagen fem over par, og hun nåede aldrig i nærheden af cutgrænsen i -1. I stedet gik det den anden vej for Solheim Cup-spilleren.

To triplebogeys og to doublebogeys var blandt hovedårsagerne til, at Pedersens score løb op i 80 slag. Samlet endte hun 13 over par for sine 36 huller på Saadiyat Beach Golf Club.

Det gik bedre for den tidligere klubkammerat Nanna Koerstz Madsen, som også startede dagen på den gale side af cutgrænsen. +2 blev dog forvandlet til -2 i løbet af en runde i 68 slag. Det bragte den tredobbelte vinder på Symetra Tour frem til 44. pladsen.

Der er 10 slag frem til Lee-Anne Pace i front. Sydafrikaneren brugte 66 slag for anden dag i træk og nåede til -12. Selvom afstanden er stor, kan Koerstz Madsen endnu nå at blande sig i topstriden, for der er mulighed for at gå lavt på banen i Abu Dhabi.

Det beviste spanske Luna Sobron. Hun startede dagen på 76. pladsen, men efter birdies på halvdelen af dagens huller, en eagle og en bogey kunne hun skrive under på 62 slag. Det bragte hende frem til tredjepladsen.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer