Hæder skal følges op for Lucas Bjerregaard | Golf.dk
Lucas Bjerregaard havde en fantastisk 2017-sæson med flere mindeværdige højdepunkter.

Foto: Getty Images

Hæder skal følges op for Lucas Bjerregaard

31/10 - 2017 | Martin Rahbech

Det var en af de helt store præstationer, da Lucas Bjerregaard i september vandt Portugal Masters. Det var den første sejr på europatouren og meget klart bevis på, at han efter 115 turneringer på europatouren er klar til at tage næste skridt.

Han fik mandag en anerkendelse af sine præstationer i september, da han fik titlen The Hilton European Tour Golfer of the Month.

- Det er fantastisk at blive hædret som Hilton Golfer of the Month efter en af de bedste præstationer i min karriere Som jeg sagde efter sejren i Portugal, så havde det været et hårdt år op til det. Så at være i spil igen føltes virkelig godt. At så at komme ud på toppen var bare endnu bedre. Det føltes som om det var min tid til at række ud efter titlen og ikke vente på nogen gav den i mine hænder, siger Lucas Bjerregaard til europeantour.com.

- Jeg var virkelig glad for at sikre mig min første sejr på europatouren, og denne titel gør det bare endnu bedre. Forhåbentlig er der endnu flere i vente, siger Lucas Bjerregaard.

Sejren i Portugal var dog ikke den første, da han sammen med Thorbjørn Olesen vandt premieren på GolfSixes uden det dog talte til Race to Dubai. Sejren i Portugal rykkede ham frem til frem til en foreløig 50. plads på Race to Dubai.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer