Talent med danske og tyske grene jagter international udvikling | Golf.dk
19-årige Nicole Lørup vandt i sidste uge i Holland, men hun også været helt tæt på en sejr i Belgien, ligesom Tyskland er en slags hjemmebane for hende

Talent med danske og tyske grene jagter international udvikling

31/10 - 2017 | Martin Rahbech

Det er en ganske usædvanlig karrierevej 19-årige Nicole Lørup kan se tilbage på indtil videre.

Hun er født i Tyskland, men flyttede til Danmark som syvårig i 2005.

- Familien flyttede til Tyskland i ’95, fordi min far fik noget arbejde. Så jeg levede min barndomsår i Tyskland. Men jeg flyttede sammen med mine to brødre og mor til Danmark, fordi vi gerne vil have en dansk uddannelse. Så jeg bor på Falster, hvor jeg er i gang med mit sidste år på HHX, fortæller Nicole Lørup til Golf.dk

Golfmæssigt startede hun i Tyskland, og hun er medlem i Winstongolf i Vorbeck. I Danmark er hun medlem i Golfklubben Storstrømmen, men ambitioner har trukket hende til Smørum Golfklub.

- Vi havde ikke så mange damespillere i Storstrømmen, og vi spillede mod Smørums andethold, og de havde en masse gode spillere på samme niveau, og det havde vi jo ikke hernede. Jeg er i Smørum én eller to gange om ugen. Det er en rigtig god klub, hvor vi både er konkurrenter og veninder, og der er helt sikkert meget golfmæssigt, hvor jeg kan udvikle mig, siger Nicole Lørup.

Hun har selv vist internationale resultater i Skotland, Belgien, Holland og Tyskland. I sidste uge vandt hun i Holland Tulip Masters.

- Jeg kan godt lide at spille lidt udenfor vante rammer, men niveauet i turneringerne er vigtigt. Jeg håber at komme med i nogle endnu bedre turneringer, og jeg har også ambitioner om at komme tættere med omkring landsholdene, siger Nicole Lørup.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer