Ørum Madsen klar til sæsonfinalen | Golf.dk
Morten Ørum Madsen har tidligere haft succes på European Tour, og chancen for comeback via Challenge Tour lever

Foto: Getty Images

Ørum Madsen klar til sæsonfinalen

28/10 - 2017 | Martin Rahbech

Så er Challenge Touren klar til sidste akt i denne sæson. I næste uge spilles sæsonfinalen NBO Golf Classic Grand Final i Oman, og pladserne blev fordelt til top 45 på Race to Oman er efter denne uges Ras Al Khaimah Golf Challenge.

Her var Jeff Winther fint med fremme, men endte på 12. pladsen. Bedste dansker blev Joachim B. Hansen med en syvendeplads. Men hverken Hansen eller Winther kom ind i top 45 og sluttede som nummer 53 og 59 på ranglisten.

Den danske vinder var Morten Ørum Madsen, der sluttede Ras Al Khaimah Golf Challenge på 64. pladsen, men på Road to Oman er han på 39. pladsen og altså klar til NBO Golf Classic Grand Final, hvor den sidste jagt på europatouren via Challenge Tour skal sættes ind.

Joachim B. Hansen og Jeff Winther kan dog trøste sig med, at de har et fuldt program på Challenge Tour i 2018 til rådighed. De kan dog begge via Q-School sikre sig bedre muligheder i 2018.

Martin Ovesen er nummer 64 på Road to Oman og har altså også et fuldt kort til 2018-sæsonen.

Ved Ras Al Khaimah Golf Challenge vandt Jens Dantorp efter omspil over Adrian Meronk.
De er begge klar til sæsonfinalen, og Jens Dantorp er med en 13. plads på Road to Oman rigtig fint i spil til en af de 15 pladser på europatouren i 2018.

Link til resultatet ved Ras Al Khaimah Golf Challenge

Link til Race to Oman

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer