Ny putter gav bonus for Dustin Johnson | Golf.dk
Der var ikke lang tid til at teste den nye putter for Dustin Johnson, men den bestod testen af turneringen

Foto: Getty Images

Ny putter gav bonus for Dustin Johnson

27/10 - 2017 | Martin Rahbech

Der var særligt ét værktøj i Dustin Johnsons bag, der var værdifuldt, da han fredag bragede sig i toppen ved World Golf Championships-HSBC Champions med en anden runde i 63 slag (-9).

- Jeg var ikke tilfreds med min putter i går, så jeg fik en ny i dag. Jeg fik den 15-20 minutter før, jeg startede min runde og havde et par putts på træningsbanen, og den var ok. Så den kom i bagen, sagde Dustin Johnson.

Han var bogeyfri på sin runde, og han spillede i -7 på bagni med blandt andet fire birdies på sine bedste fire huller.

Han er med en total i -13 ét slag foran Brooks Koepka, der toppede efter første runde, men han fulgte sin 64’er op med en 68’er.

Det var dog stadig en meget fornuftig bogeyfri runde, der startede med to birdies og blev afsluttet med to birdies på de sidste tre huller.

Justin Rose og Kiradech Aphibarnrat følger på den delte tredjeplads i -3.

Thorbjørn Olesen spillede sin anden runde i 73 slag (+1) og faldt tilbage til 55. pladsen i +1 i feltet med 78 spillere til start.

Olesen startede sin runde på 10. hul på Sheshan International Golf Club, og han var i +5 efter syv spillede huller blandt andet på grund af en trippelbogey på banens 16. hul. Men afslutningen reparerede på skaden, da han spillede sin sidste 11 huller uden bogeys og med fire birdies.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer