Lydia Ko tilbage på toppen | Golf.dk
Lydia Ko gik en bogeyfri første runde med syv birdies.

Foto: Getty Images

Lydia Ko tilbage på toppen

26/10 - 2017 | Mikkel Ring Christensen

10 top-10 placeringer i 23 turneringer vil de fleste være yderst tilfredse med, specielt når tre af dem er andenpladser. Forventningerne til Lydia Ko er dog noget højere, så i stedet fokuseres der på, hvornår LPGA Tour-titel nummer 15 kommer, hvornår sejrstørken på 15 måneder slutter.

Måske bliver det denne uge, for efter en andenplads søndag i Taiwan har den 20-årige New Zealænder bragt den gode form med til Kuala Lumpur. På første runde af Sime Darby LPGA Malaysia brugte Ko blot 64 slag, og det sendte hende til tops i stillingen. Scoren i -7 giver et enkelt slag ned til australske Su Oh.

- Golf handler så meget om selvtillid og det mentale spil. Jeg kæmpede lidt midt i denne sæson. Jeg spillede fremragende i Indianapolis, og selvom jeg ikke vandt, gav andenpladsen mig en masse selvtillid fremadrettet.

- Alle herude er super talentfulde. Niveauet svinger ikke særlig meget fra uge til uge, så den person, der er mest selvsikker, mest komfortabel og positiv, det er den spiller, som kommer til at præstere godt. Jo flere putts jeg ser falde i hul, jo flere runder jeg går under par, jo mere selvtillid vil jeg få til den næste runde og turnering.

- Det handler bare om tro, så forhåbentlig kan jeg spille med selvtillid de næste par dage, sagde Ko, verdens nummer otte, på sit pressemøde efter runden.

Nicole Broch Larsens runde i +1 rækker til en delt 41. plads. Efter denne turnering holder danskeren en uges pause, inden afgørelsen på sæsonen. Hun er nummer 59 på Race to CME Globe, og godt på vej til at kvalificere sig til CME Group Tour Championship midt i november.

Broch Larsen lavede fire birdies i løbet af fem huller på TPC Kuala Lumpur, men tre bogeys og endoublebogey gør, at hun har fire slag op til top-10.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer