Koepka topper i Kina | Golf.dk
Brooks Koepka er på toppen i Shanghai, mens lillebror, Chase, kæmper med om sejren på challengetouren i emiraterne.

Foto: Getty Images

Koepka topper i Kina

26/10 - 2017 | Mikkel Ring Christensen

I sine tre tidligere forsøg er Thorbjørn Olesen aldrig sluttet uden for top-20 i HSBC Champions, men den eneste danske deltager fik ikke den bedste start på årets sidste World Golf Championship.

Der skulle birdies til på to af Sheshan International Golf Clubs sidste tre huller for at redde en runde i par, og det giver den 27-årige dansker en delt 48. plads i det eksklusive felt på 78 spillere.

Der er otte slag op til Brooks Koepka i toppen af tabellen. Vinderen af US Open lavede en enkelt bogey i løbet af sine første 18 huller, men syv birdies og en eagle gjorde skaden god igen og gav en runde i 64 slag. Et slag efter sig har han Kiradech Aphibarnrat og den talentfulde asientourspiller Gavin Green. 

Brooks er ikke den eneste Koepka, som spiller god golf denne uge. Onsdag startede challengetourens sidste regulære turnering, og med få huller igen af sin anden runde har lillebror, Chase, del i førstepladsen.

I Shanghai var der store forventninger til dagens sidste trebold fra hul et. Verdens nummer ét, fire og fem var sat sammen, men i stedet for et kinesisk festfyrværkeri leverede de tre stjernespillere lidt af en fuser. 

Dustin Johnson kan være udmærket tilfreds med en runde i 68 slag, der giver ham del i 11. pladsen, men spillemakkerne kommer på en større opgave, hvis de skal op at blande sig i topstriden. Jon Rahm ligger side om side med Olesen i par, mens den forsvarende mester, Hideki Matsuyama, er to over par og nummer 67.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer