Flot finale giver sæsonens femte top-20 | Golf.dk
Nicole Broch Larsen sluttede fornemt af i Taiwan.

Foto: Getty Images

Flot finale giver sæsonens femte top-20

22/10 - 2017 | Mikkel Ring Christensen

Den økonomiske belønning for at have spillet godt gennem sæsonen er til at tage og føle på i de asiatiske turneringer sent på året. Felterne er små og uden cut, men pengene store. 

I Swinging Skirts LPGA Taiwan Championship blev 2,2 millioner dollars fordelt søndag, og af dem fik Nicole Broch Larsen 26.052 for en delt 17. plads. Det er cirka samme beløb, hun modtog for en ottendeplads tidligere på sæsonen.

Feltets eneste danske deltager lavede søndag birdie på turneringens 72. hul på Miramar Golf & Country Club, og med den kunne hun aflevere en 70'er i finalerunden. Det var Broch Larsens laveste score denne uge, og den gav hende sæsonens femte top-20 placering ud af 19 forsøg. Hun rykker fra nummer 62 til 59 på Race to CME Globe.

Sejren blev der aldrig tvivl om. Lydia Ko startede dagen på andenpladsen, og den tidligere verdensetter gik en bogeyfri finalerunde i 65 slag i jagten på årets første sejr, men lige meget hjalp det. 

Førende Eun-Hee Lee var nemlig akkurat ligeså imponerende og producerede 11 pars og syv birdies på vej mod sin egen 65'er. Med den sluttede hun samlet 17 under par og vandt med seks slag ned til Ko. 

Det er den 15. sydkoreanske sejr på årets LPGA Tour, og landet med cirka 40 millioner indbyggere fører nu over resten af verden, som samlet har vundet 14 gange.

Link til resultatet

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer