Verdens nummer fire bliver verdens nummer tre | Golf.dk
Med seks sejre inden for et år er Justin Thomas blevet et emne til at overtage verdensranglistens førsteplads.

Foto: Getty Images

Verdens nummer fire bliver verdens nummer tre

22/10 - 2017 | Mikkel Ring Christensen

PGA Touren har bladret i kalenderen til 2018, men drømmeåret fortsætter for Player of the Year, Justin Thomas. 23. oktober sidste år vandt han sin anden titel på højeste niveau, men 12 måneder senere er han noteret for syv sejre på PGA Touren.

Den seneste kom søndag morgen, hvor den 24-årige amerikaner slog Marc Leishman i omspil. Begge spillere lavede birdie på hul 18 for at slutte den nye sydkoreanske turnering CJ Cup ni under par. 

De to blev sendt tilbage ud på Nine Bridges Golf Clubs hul 18 for at afgøre turneringen, og efter i første forsøg at have delt i par, vandt Thomas med en birdie i anden omgang.

For et år siden var Thomas nummer 35 i verden, men med sejren rykker han fra fjerdepladsen til nummer tre. Vinderen af den seneste major har kun landsmændene Jordan Spieth og Dustin Johnson mellem sig og førstepladsen.

Jagten på den må vente til næste år, for efter en lang sæson fyldt med højdepunkter er det nu tid til en velfortjent pause.

- Jeg ved bare, at jeg er virkelig begejstret over ikke at skulle noget som helst, for jeg har officielt ikke mere tilbage i tanken i øjeblikket, sagde Thomas efter sejren.

Link til resultatet

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer