Garcia finder tilbage til toppen | Golf.dk
Sergio Garcia kom ind-og-i fra et drilsk leje på hul 18 for at kunne gå i seng på førstepladsen.

Foto: g

Garcia finder tilbage til toppen

21/10 - 2017 | Mikkel Ring Christensen

Sergio Garcia har ikke spillet i sit hjemland siden sejren i The Masters. Han har ikke vundet siden The Masters. Han har den grønne jakke med sig til Andalucía Valderrama Masters, og efter 54 huller er han alene i spidsen.

Den 37-årige var et enkelt slag efter Joost Luiten ved dagens start, men efter en tredje runde i 68 slag, er det turneringens egen vært, der er et slag i front.

- Det var ret solidt i dag. Jeg vil gå ud i morgen og prøve at gå en ny runde under par og se hvad der sker. Det er muligt at gå en god runde derude, men man skal være på toppen, sagde Garcia.

I -8 er spanieren et enkelt slag foran Daniel Brooks, som gik turneringens laveste runde i 64 slag, en runde som indeholdt ni birdies. Luitens runde i par sendte han fra nummer ét til tredjepladsen i stillingen.

To af de tre danske deltagere går ind til finalerunden på Valderrama med gode chancer for et topresultat. Søren Kjeldsen, tidligere vinder på banen, brugte 70 slag, -1, og klatrede 12 pladser frem til nummer 15 i par samlet.

Han er to slag efter Anders Hansen, som søndag sandsynligvis spiller sin sidste runde som medlem af europatouren. Trods utilfredsstillende spil klarede Hansen sig rundt i par, og han går ind til finalerunden på syvendepladsen.

Lasse Jensen faldt en smule den modsatte vej i tabellen, men hans arbejdsdag sluttede med en birdie på det krævende hul 18 for en 74'er. Efter den er han nummer 44.

Link til stillingen 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer