Öland | Golf.dk

Öland

29/03 - 2017 | Visit Sweden

Nedenstående indhold er sponsoreret af Visit Sweden

Golf på solens Ø – med hav til alle sider

Med fast landforbindelse via den smukke bro fra Kalmar er det nemt at besøge denne skønne ø. Öland har flere solskinstimer og mindre nedbør end resten af Sverige, en unik natur præget af en kalkholdig undergrund, og omkring 14.000 fortidslevn. Her er masser af muligheder for oplevelser: tag på vandretur, cykeltur eller kør i bil ad de små veje og opdag denne overraskende ø.

Öland byder på 300 km kystlinje, 75 naturreservater og et åbent tærræn, og er dermed som skabt for idylliske golfoplevelser. Et godt valg er Ekerum Resort - et af Sveriges flotteste golfanlæg.

De to 18-hullsbaner Långe Jan og Långe Erik bugter sig legende henover tærrænet og begge har parkdesign, med rummelige fairways. Mixen af længde, vand og udfordrende greenområder er genial og det er næsten som om at havet og golfen smelter sammen.

Saxnäs Golfklub er en skøn 18-hullers bane med skov- og parkdesign - placeret midt i et gammelt kulturlandskab. Træer er naturlige forhindringer og små, kuperede greens præger banen, men banearkitekt Susanna Gustavsson har også sikret, at havet kan ses fra flere af hullerne. Gamle stenmure fra 1700-tallet er bevaret, og sammen med bunkers og en håndfuld flotte vandhazarder er de en del af udfordringen.

Öland er Sveriges næststørste ø og har altid været synonym med svensk sommer og turisme. Men takket være det milde klima, har også golfspillerne fundet dertil. Öland er en naturskøn destination med et bredt og interessant udbud af golfbaner. Der er en stor variation, alt fra frodige til udfordrende parkbaner, så her er noget for enhver smag.


Se kort over et udvalg af Ölands baner og find din tur på GolfSverige.dk: www.golfsverige.dk/regioner/oeland/

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer