DGU Udviklingscentre | Golf.dk

DGU Udviklingscentre

Brænder du for at udvikle dit golfspil sammen med andre juniorer med samme mål, så har du igen muligheden for at blive en del af Dansk Golf Unions talentudviklingsprojekt.


Fra Talentcenter til Udviklingscenter

2017 byder på flere ændringer for talentcentrene. Først og fremmest skifter vi navn til DGU Udviklingscentre. Find herunder et udviklingscenter i nærheden af dig og læs hvordan du bliver en del af vores udviklingscentre. 

 

 

 

 

I DGU Udviklingscentre ønsker vi at:

 - Skabe rammer, der giver dig mulighed for kontinuerligt at udvikles gennem struktureret og målrettet træning
 - Tilbyde talentudviklingsmiljøer med andre golfspillere med samme mål
 - Give dig mulighed for at blive den bedste udgave af dig selv
 - Synliggøre en klar rød tråd "fra håbefuld og motiveret til landshold"

Læs mere om den røde tråd i vores udviklingsarbejde nedenfor.

 

EFTERÅRET 2017

Så er vi klar til efteråret 2017, hvor du nu kan se samlingsdatoerne for 3. kvartal, og enkelte centre har også allerede 4. kvartals samlingsdatoer klar.  

Samlingerne i det enkelte udviklingscenter er planlagt efter hvad det enkelte center ser som den bedste løsning i forhold til klubbens dagligdag, brugen af faciliteter, tidspunkt på året og trænerens plan med samlingerne.

Foruden parametre som modenhed, motivation, ansvar, vilje er et handicap på max 26,5 et krav for deltagelse. Dog vil dette handicapkrav ikke gælde for dem der tidligere i 2017 har deltaget i vores udviklingscentre.

Ønsker du at få besked om hvornår tilmeldingen starter til disse eller mere information om vores udviklingscentre generelt, kan du kontakte kursuskonsulent Lone L. Christiansen på llc@dgu.org eller på mobil 4042 2682 og udviklingskonsulent Christian Møller på chm@dgu.org eller på mobil 23836811.

Vi glæder os til at se dig!

DGU Udviklingscentre - find et i nærheden af dig