Begyndere er vilde med weekendkursus i vestenvind | Golf.dk

Begyndere er vilde med weekendkursus i vestenvind

01/06 - 2020 | Magnus Ankerstrøm

Flere end 20 nye medlemmer efter en intensiv weekend i golfens tegn. Det er resultatet i Lemvig Golfklub, der ligger blot et stenkast fra Limfjorden i Nordvestjylland. 

- Folk vil igang, og det skal være nemt at gå til. Coronakrisen har måske givet folk mere fritid, og vi kan mærke flere vil igang nu, fortæller begynderudvalgsformand Ulla Thygesen. 

Man har tilbudt både 5-ugers kurser og weekendkurser fra starten af året, men interessen har næsten udelukkende været på weekenderne. Selvom corona-krisen satte sine begrænsninger, og vejret også var lidt uheldigt ved første kusus, var tilbagemeldingen klar og meget positiv. 

- Man lærer ikke at spille golf på en weekend. Men vi har fået DGU-kort, og lært det basale. Det har været sjovt, og vi føler allerede, at vi er en del af klubben, fortæller Tanja og Allan, der da også allerede har meldt sig ind i klubben for resten af sæsonen. 

24 personer var fordelt i flere små grupper, men nåede alle igennem regler, spil, og træning på en lørdag og søndag i maj. 

- Vi er glade for at få nye medlemmer, og at se en stor variation i alder på de nye. Men det bedste har været, at de allerede føler sig godt hjemme og kender klubben. Den intensive periode og de sociale relationer, har givet dem en god start, forklarer forretningsfører Bente Knudsen. 

Lemvig kommer til at holde flere weekendkurser, og interessen er allerede stor - også inden markedsføringen er gået igang.  

Se og hør interviewet fra Lemvig Golfklub ovenfor.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer