Kaymer: - Made in Denmark er undervurderet | Golf.dk

Kaymer: - Made in Denmark er undervurderet

27/08 - 2016 | Claus Rødgaard Thomsen

Martin Kaymer her ikke vundet siden US Open i 2014. Og han har ikke haft en top-tre placering, siden han fik en 3. plads i Abu Dhabi i januar 2015. Så han ville sikkert ikke have noget imod at stå med trofæet søndag eftermiddag.

- Chancen er der. Men det kommer an på hvor langt foran, de førende er, når dagen er omme, sagde Martin Kaymer efter sin runde.

På det tidspunkt var han fem slag efter den førende Bradley Dredge fra Wales.

Men der er birdies at hente på Himmerland Golf & Spa Resort. Det beviste Kaymer selv på en lørdag, hvor han egentlig burde have præsteret endnu bedre end en 66’er.

Den tidligere verdensetter fra Düsseldorf var syv under par efter tolv huller, men tre bogeys på opløbsstrækningen kostede ham.

- Jeg blev for aggressiv med nogle af mine wedgeslag. Især på 15. hul, sagde Kaymer.

Også på det korte 16. hul, der i dag spiller 88 meter langt, lavede han bogey. Alligevel lovpriser han hullet og det publikum, der klapper alle spillere op ad bakken.

- Publikum er specielt her. Og vi burde have flere af den slags huller. Det er ikke noget nemt hul. Nu bygger de par 3-huller, der er så lange, men det betyder ikke, at de er gode huller, sagde Martin Kaymer.

Flere medier spurgte ham efter runden, hvad han synes om Made in Denmark.

- Det er en undervurderet turnering, lød hans svar.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer