| Golf.dk

Dansk klub overtager banen

Nu er det nye tider på Benniksgaard Golf. Banen har nemlig fået ny ejer, og nu har klubben overtaget ejerskabet på banen, der tidligere var privatejet.

Det har været en længere proces, der startede i foråret 2017, og nu er sagen altså kommet lang ve til medlemmernes tilfredshed.

Den japanske prins vil tilbage

Spilleren med det meget sigende kælenavn Hanikami Ōji, hvilket er japansk og betyder noget i stil med den generte prins tilhører Ryo Ishikawa.

Han blev kendt i golfverdenen, da han som teenager viste sit værd. Han vandt som 15-årig sin første professionelle turnering i 2007, og han er den yngste vinder nogensinde. Han var amatør dengang, men blev professionel året efter. Han var en stor stjerne i sit hjemland, og på den internationale scene viste han sig også fornemt frem, og han fik sin majordebut som 17-årig ved U.S. Open.

Men hvor blev han af? 

Masser af muligheder for at spille til sommergreens - se vores liste

Vinter er over os efter et meget vådt efterår, men det skal ikke nødvendigvis forhindre os i et slå et lækkert jernslag til en rigtig green. Vel?

Vi bringer - og opdaterer løbende - en liste over baner, hvor det stadig er muligt at spille til sommergreens. Artiklen er ikke bedre end de oplysninger, vi får tilsendt. Så skriv til os på redaktion@golf.dk, hvis din klub skal nævnes.

Scotty Cameron klar med ny generation af puttere

Den næste generation af Scotty Cameron puttere introducerer en ny firevejs balanceteknologi og fortsætter evolutionen af en serie konstrueret for ydeevne, fræset  præcist og designet med elegance.

Serien Select 2018 avancerer Titleist Master Putter Maker Scotty Camerons gennemprøvede multimaterielle konstruktion med inlay af enten 303 rustfrit stål eller 6061 aluminium med køllehoveder i rustfrit stål for overlegen balance, vægtfordeling, lyd og feel. Den nye Select serie byder på syv tourvaliderede moderne blade- og mid-mallet modeller.

På sporet af LPGA's spillere - golf i paradis

Begrebet paradis er en diffus og storladen størrelse. Men på Bahamas har man noget at have det i. Også når det kommer til golf. Det kan Golf.dk skrive under på efter at have besøgt et par af banerne.

Golf i paradis

Begrebet paradis er en diffus og storladen størrelse. Men på Bahamas har man noget at have det i. Også når det kommer til golf. Det kan Golf.dk skrive under på efter at have besøgt et par af banerne.

Baskeren med de brede skuldre

Denne artikel blev oprindeligt bragt i Dansk Golf i november 2017. Læs eller genlæs vores portræt at golfsportens måske varmeste navn lige nu.

 

Med sine 100 kilo fordelt på 188 centimeter minder Jon Rahm mest af alt om en sværvægtsbokser, men det er inden for golfen, at han på rekordtid har slået til.

Da Dustin Johnson vandt US Open i 2016, var Rahm stadig amatør, men da han midt i oktober ankommer til Valderrama, er det som den bedste europæer ifølge verdensranglisten.

Golferens Blog: Tee for you…

Med jævne mellemrum ser vi billeder af de mest lækre og skønne golfhuller. Et golfhul, der ”arbejder sammen” med naturen kan få os alle til at glæde os over dette mageløse spil. Jovist er det en ”bane” anlagt af mennesker, men forskellen på en golfbane og en snorlige fodboldbane, håndboldbane, tennisbane osv. osv.  er så markant overvældende, at det næsten ikke giver mening at bruge det samme ord om spil-pladsen.

Billeder af de enkelte golfhuller er stort set altid taget fra teestedet. Det er teestedets udsigt, der giver signaturen af hullet – så at sige.

Titleist introducerer nye SM7 wedges

Håndværksmesteren Bob Vokey og hans pionerende team af udviklere fortsætter med at forme fremtiden inden for wedgedesign med introduktionen af de nye Titleist Vokey Design Spin Milled 7 wedges. SM7 wedges giver alle golfspillere mulighed for et bedre, mere selvsikkert short game gennem uovertruffent håndværk, teknologi og ydeevne.

Dansk kvintet sank ned i ørkensandet

Power Rankings: Den gode nyhed? Alle fem danskere klarede sig videre til finalerunderne i Abu Dhabi. Den dårlige? Deres samlede præmiecheck udgjorde ikke engang en femtedel af vinderens.

Her får du ugens Power Rankings på Golf.dk, hvor vi tager pulsen på de hotteste danske golfspillere lige nu. Som sædvanlig vælger Golf.dk de fem skarpeste på et 100 procent subjektivt grundlag. Smid en kommentar, hvis din danske favoritspiller spiller drømmegolf og simpelthen skal med på listen næste gang.

Sider