| Golf.dk

Golferens Blog: Tag ansvar - luk igennem!

De nye regler, der træder i kraft til nytår fokuserer en del på spilhastigheden. Med god grund. Et af de største problemer i golf er jo ofte det store tidsforbrug, der er knyttet til en runde.

I gulddrengenes fodspor

Hvis man har oceaner og atter oceaner af plads og i øvrigt dybe lommer, hvad skal man så gøre med den?

Man kunne jo få to store navne i golfsporten til at designe 18 huller hver og så ellers omdanne området til et moderne golfmekka.

Det er det, man forsøger at gøre på Carton House lige uden for Dublin. Her har Colin Montgomerie og Mark O’Meara designet hver sin bane, og Golf.dk fik tilbuddet om at spille Montgomerie Course.

Stor chance for debutsejr i Sanderson Farms

Indholdet i denne artikel er sponsoreret af C More Golf

Der er noget at komme efter i Sanderson Farms Championship for de spillere, der stadig har deres første sejr på PGA Touren til gode. Turneringen i Mississippi hører ikke til blandt de største på PGA Touren, og måske netop derfor har den kastet 11 førstegangsvindere af sig i tidens løb.

De seneste år har været ingen undtagelse. Ryan Armour snuppede trofæet sidste år og gjorde dermed Cody Gribble, Peter Malnati og Nick Taylor kunststykket efter fra årene forinden. 

Nye danske platforme til Tiger og co.

Hvis du efter nytår vil se Tiger Woods, Dustin Johnson og de øvrige PGA Tour-stjerner, skal du tune ind på Discovery Networks platforme. Egentlig var det først meningen, at Discovery skulle overtage de danske rettigheder fra 2022, men da C More Golf for nylig besluttede sig for at lukke ned med virkning fra årets udgang, blev overtagelsen altså fremrykket til 1. januar 2019.

Garcia vandt efter duel, der var tæt undervejs

Det endte med at blive en tæt finalerunde ved Andalucía Valderrama Masters, da det skulle afgøres mandag

Sergio Garcia var i -10 efter syv spillede huller på finalerunden og havde tre slag til Lee Westwood, men det endte med at blive Shane Lowry, som blev største konkurrent.

Irske Lowry startede den forsinkede finalerunde på tredjepladsen med fire slag til Garcia.

Men afstanden blev skåret ned til et enkelt slag, da Sergio Garcia lavede en bogey på par-3 hullet 15.

Det irske gods er scene for danske triumfer

Hvis man har oceaner og atter oceaner af plads og i øvrigt dybe lommer, hvad skal man så gøre med den?

Man kunne jo få to store navne i golfsporten til at designe 18 huller hver og så ellers omdanne området til et moderne golfmekka.

Det er det, man forsøger at gøre på Carton House lige uden for Dublin. Her har Colin Montgomerie og Mark O’Meara designet hver sin bane, og Golf.dk fik tilbuddet om at spille Montgomerie Course.

En ørn af sølv

Power Rankings: Nicole Broch Larsen var bestemt ikke stabiliteten selv, da hun skulle jagte titlen i Indien – men hun sluttede af med manér.

Her får du ugens Power Rankings på Golf.dk, hvor vi tager pulsen på de hotteste danske golfspillere lige nu. Som sædvanlig vælger Golf.dk de fem skarpeste på et 100 procent subjektivt grundlag. Smid en kommentar, hvis din danske favoritspiller spiller drømmegolf og simpelthen skal med på listen næste gang.

Ping introducerer justerbart skaft i putteren

Med fokus på et blødere og mere livligt træf, sikret gennem en multi-layer face technology og en ny justerbar skaftlængde, har Ping introduceret Sigma 2 putter serien. Den byder på 10 forskellige modeller, inklusiv den nye og ekstra stabile Fetch model, som er designet med en boldopsamler. Alle 10 kan nu forudbestilles gennem autoriserede Ping-forhandlere verden over.

Afgørelsen udskudt til mandag

Det kommer til at tage en femte dag at få spillet tre runder ved Andalucía Valderrama Masters. Vejret i det sydlige Spanien har budt på masser af regn og tordenvejr ugen igennem, og derfor har man kun været i stand til at få spillet to en halv runde ved solnedgang søndag. 

Spillet blev afbrudt en times tid kort efter starten søndag morgen, og klokken 13.49 lød hornet igen på grund af uvejr. På det tidspunkt havde Sergio Garcia spillet syv huller og han kom ikke til at spille flere.

Hansen alene til Ras Al Khaimah

For første gang siden 2015, hvor det lykkedes Joachim B. Hansen og Jeff Winther, vil Danmark få en oprykker til europatouren. Det er igen Joachim B. Hansen, som er klar til at tage springet op fra challengetouren, og der resterer kun at finde ud af, om han kan forsvare førstepladsen på pengelisten i sæsonfinalen Ras Al Khaimah Grand Final.

Sider