| Golf.dk

Børnegolf

Det skal være sjovt at være barn og gå til golf

Præmier

Julekalender

Martin Leth-Simonsen i spil til topplacering på europatouren

For tredje dag i træk inviterede Hanbury Manor Country Club til lave scores. Efter 36 huller var Marcus Armitage på cutgrænsen, men den festlige englænder ræsede helt op i top-10 med en flot 63’er.

English Championship har deltagelse af fem danskere i finalen. Ingen af dem var i nærheden af at måle sig med Armitage, men Martin Leth Simonsen gjorde alligevel nok til at holde sig med i kampen om top-3 placeringerne.

Vind en runde på Great Northern

I samarbejde med Cart Care Danmark tilbyder vi en Golf.dk-læser muligheden for at spille Great Northern i Kerteminde sammen med en ledsager.

Det tager næsten ingen tid at være med i konkurrencen, du skal blot følge linket her.

Kom blødt ud af tyk rough med et simpelt tip

Tænker du på, hvordan du slår et kort pitch fra tyk rough kontra fairway? 

Jonas Wendelboe, der er PGA pro i Midtsjællands Golfklub, viser dig en simple tilgang. 

Se videoen med instruktion ved at klikke her

Kineser bringer sig alene i spidsen på Harding Park

Sport er unikt i den forstand, at det kan udviske grænseskel og politik, i hvert fald momentant.

Derfor er det meget passende, at vi midt i den største globale krise i generationer kan gå ind til den første weekend med majorgolf med en kineser, en franskmand, to englændere, en australier og to amerikanere i de førende positioner.

Den firedobbelte majorvinder Brooks Koepka er blandt dem og må siges at styrke sin favoritværdighed inden de to finalerunder.

Lavt cut på europatouren: Fem danskere sikkert videre til weekenden

Der er ingen danskere i top-10 men alligevel en masse at glæde sig over. Hanbury Manor Country Club nord for London har kastet enormt lave scores af sig de første to dage af English Championship.

Fem under par blev kravet for at kvalificere sig til weekenden. Der får man fem af otte danskere at se. Thomas Bjørn, Benjamin Poke og Søren Kjeldsen er færdige i europatourens tredje turnering på engelsk jord; andre har en chance for at gøre sig gældende i toppen over de afgørende 36 huller.

Huldahl fastholder førstepladsen på Road to Europa

Jeppe Huldahl er ikke sådan at slippe af med. Den 38-årige, som for 11 år siden vandt europatour-turneringen på Celtic Manor Resort, - hvor Thomas Bjørn har planer om at vandre til i næste uge - har pensioneret sig selv to gange. Alligevel er han fortsat i kamp om titler.

Finne-Ipsen slået af førsteseedet

US Women’s Amateur er af de fleste anset som den største og vigtigste amatørturnering af dem alle. Derfor skal det ikke være nogen let opgave, og det var det bestemt heller ikke for Cecilie Finne-Ipsen.

Sammen med landsholdskollegaen Karen Fredgaard var den 22-årige fra Hjortespring til start på Woodmont Country Club i Maryland, og hvor Fredgaard var et slag fra at slutte i top-64 og avancere efter 36 hullers slagspil, kvalificerede Finne-Ipsen sig sikkert til hulspillet.

Sider

Hvis du oplever at hjemmesiden er langsommere end normalt, tryk HER for at slette alle cookies fra golf.dk