| Golf.dk

Høj sol og godt værtskab skabte en god dag for golfsporten

- Det er virkelig flot, at så stor en andel af de besøgende også har valgt at blive medlem. Golfsporten fremstår i dag mere åben end nogensinde og blandt de mange nye golfspillere har der aldrig været en større tilfredshed. Så barrieren for at komme igang er lavere end nogensinde, og det foreløbige resultatet fra Golfens Dag tyder på, at klubberne har været gode til at byde de nye velkommen. Så stor ros til de mange klubber og frivillige, der har taget sig tid til at skabe en god dag for golfsporten, siger Kim Uldahl, udviklingskonsulent i Dansk Golf Union.

Golferens Blog: Chip med arme og ben – og hele kroppen!

”Tværfaglighed” kan ofte være en god idé til ny inspiration og problemløsning.

I tennis kan man eksempelvis synliggøre spillernes formåen i en kamp via en optælling af ”vindere” og ”uprovokerede fejl.” Sammen med tællende partier og sæts giver det et indtryk af matchen.

Udtrykkene er umiddelbart ikke direkte anvendelige i golf – og dog:

Kærlighed til hulspil er nøglen

Odense Eventyr gør i denne sæson comeback til den bedste række. De vandt guld i sæsonen 2011, men nu er det et andet hold.

En af vinderne på guldholdet dengang var Peter Bæk, og han er stadig klar til at gøre en forskel. En anden guldvinder var Kristian Vindeløv, men han skal i den nye sæson fungere som holdkaptajn.

17-årige August Thor Høst var ikke en del af eliten dengang for syv år siden, men han er klar til at tage ansvar nu efter at have været en del af andetholdet i sidste sæson.

Hjælper og nøglespiller i Silkeborg

Der er store ting på programmet i Silkeborg-Ry Golfklub med ikke mindst Made in Denmark fra 30. august til 2. september.
Men 5. og 6. maj er noget andet stort men meget anderledes i vente.

Her spiller Silkeborg-Ry Golfklub på hjemmebane i Santander Divisionen. Det var fokus, da Oliver Hundebøll spillede på banen en smuk sommerdag i fredags.
Han venter selv en rolle ved Made in Denmark. 

Golfens Dag gav 2700 nye golfspillere

Klubberne er blevet gode til at byde nye velkommen, og det viser sig også i det høje antal af besøgende, som efterfølgende har valgt at melde sig ind. Derfor skal der lyde en stor ros til de mange klubber og frivillige, der har taget sig tid til at skabe en god dag for golfsporten. Alle, der var forhindret i at møde op i den lokale golfklub skal huske på, at selvom vi afholder Golfens Dag, så er hver dag en god dag til golf. Mød op i klubben, så står der helt sikkert en og byder velkommen, siget Kim Uldahl, udviklingskonsulent i Dansk Golf Union.

Rutinen måtte vige for ungdommen

Her får du ugens Power Rankings på Golf.dk, hvor vi tager pulsen på de hotteste danske golfspillere lige nu. Som sædvanlig vælger Golf.dk de fem skarpeste på et 100 procent subjektivt grundlag. Smid en kommentar, hvis din danske favoritspiller spiller drømmegolf og simpelthen skal med på listen næste gang.

Endelig sejr til storesøster

Moriya Jutanugarn er et stort talent. Det viser hendes 21 top-10 placeringer på LPGA siden 2013, men indtil nu hun stået i skyggen af lillesøster Ariya. 

Ariya har syv titler på LPGA inklusiv en major, og hun var en kort overgang nummer ét i verden. 23-årige Moriya havde tre andenpladser som bedste resultat, indtil LPGA vendte tilbage til Los Angeles for første gang i mange år.

Andrew Landry henter rookiesejr hjemme i Texas

Det var lige før, Andrew Landry vandt på PGA Touren i januar, men efter fire hullers omspil mod Jon Rahm måtte den 30-årige amerikaner strække våben. Den skuffende andenplads blev fulgt op med fire missede cuts og en 42. plads sidste uge i RBC Heritage -  ikke ligefrem en formkurve der lovede store resultater lige om hjørnet, men i sin hjemstat blev der vendt rundt på tingene.

Levy styrker franske Ryder Cup-håb i Marokko

Thomas Bjørn har besøgt skoler i Paris, Har slået bolde fra Eiffeltårnet og en bjergtop i alperne. Der kommer flere besøg til Frankrig, inden det går løs ved Ryder Cup sent i september. En del af årsagen til de mange events er at skabe opbakning blandt de lokale. Frankrig skal være holdets 13. mand for at styrke chancerne for sejr, men kaptajn Bjørn kan rejse nok så meget, smile nok så meget, og sige alle de rigtige ting. Det, der for alvor kan give franskmændene grund til at bakke op om hjemmeholdet, er en fransk spiller.

Foråret bød Golfens Dag velkommen

Golf kan som bekendt spilles i al slags vejr, men sol hjælper på lysten. Også til at komme ud i klubberne og prøve det der golf for første gang. Det sås tydeligt, da 160 klubber over hele landet i dag havde åbnet dørene for Golfens Dag 2018.

De frivillige havde travlt med at sige velkommen til de mange nysgerrige. Nogle havde deres små børn med, andre deres voksne poder. Denne dag var en kærkommen lejlighed til at se, om golfsportens mange glæder ikke kunne bide på hos familien. Det har den med sikkerhed gjort, der har været travlt med at registrere nye medlemmer.

Sider