| Golf.dk

Præmier

Julekalender

Stor afslutning gav Anne Normann andenplads i Sverige

Det blev ikke til sejr i Annika Invitational Europe, men Anne Normann kan være pavestolt af sit spil i løbet af tre dage på Vasatorps Golfklubb. Den 18-årige fra Rungsted var seks under par og på andenpladsen efter to runder. 

Ved finalerundens start var Normann tre slag efter Lily May Humphreys. Englænderen har syv sejre i løbet af de seneste to år og kom til Sverige som nummer 26 på amatørernes verdensrangliste. 

Niklas Nørgaard Møller nærmer sig toppen af Nordic League

I 2018 krævede det lidt over 30.000 euro at slutte i top-5 på Nordic League og opnå forfremmelsen til challengetouren. Niklas Nørgaard Møller har allerede krydset 18.000 efter sæsonens femte top-10 placering kom i hus i Gamle Fredrikstad Open.

Nørgaard Møller har excelleret i det svenske på det seneste. Tre andenpladser i træk blev fulgt op af en 11. plads, og torsdag eftermiddag rundede han af med en runde i 70 slag for en delt tredjeplads i det sydlige Norge.

Danmark går ind til finalen på 13. pladsen

Danmarks forsvarende mestre ved det uofficielle VM for juniorer har ikke meget at spille for, når afgørelsen falder fredag på Chukyo Golf Club – Ishino Course. Det talentfulde kuld har ikke levet op til deres potentiale denne uge i det japanske, og fra første runde har de været helt nede i den tunge ende af feltet.

Torsdag var kollektivet tre under par, hvilket gav fremgang på en enkelt placering til 13. pladsen ud af de 15 deltagende lande. 

Vind Golf og Go'nat på Lolland-Falster

Du kan vinde en præmie, hvor du kan vælge mellem adskillige golfbaner og overnatningssteder på Lolland og Falster.

Det er nemt at deltage i konkurrencen, som løber frem til torsdag den 27. juni.

Følg dette link for at være med.

Se banen: Sammendrag fra to dage ved World Cup i Japan

De danske drenge kæmper lige nu for de danske farver i Japan. Banen de spiller er Ishino Course ved Chukyo Golf Club - vest for Tokyo. 

I videoen ovenfor får du et snært af forholdene på en utrolig flot og kuperet bane. 

Dansk landstræner, Martin Raal Kold, har optaget video fra tirsdag og onsdag. Og de længere og mere fyldige sammendrag kan findes på youtube her: 

Dag 1

The Scandinavian går mod strømmen og lancerer indskud

Trenden i danske golfklubber har været klar de sidste mange år. I takt med at ventelisterne er forsvundet og efterspørgslen er dalet, har flere og flere klubber valgt at sløjfe indskuddet.

I The Scandinavian har man dog valgt at gå den anden vej, og fra 31. marts 2020 indfører den nordsjællandske klub et indskud for nye seniormedlemmer. Prisen bliver 30.000 kroner.  

Vind Golf og Go'nat på Lolland-Falster

I samarbejde med Visit Lolland-Falster giver vi dig mulighed for at vinde en Golf og Go'nat-ophold på Lolland-Falster.

Det er overnatning for to på Hotel Saxkjøbing, Hotel Falster, Bandholm eller Hotel Milling Søpark, med middag til aften og morgenmad når I står op, inkluderet, samt to stk. greenfee på valgfri golfbane:

Marielyst, Halsted Kloster, Falster, Maribo Sø eller Storstrømmen.

Værdi af min. 1.085,- pr. person.

Du skal blot svare rigtigt på disse spørgsmål.

Norsk unikum får pro-debut og skriver kontrakt med udstyrsgigant

De slikker sig formentlig om munden hos PING i disse dage.

Forleden sluttede norske Viktor Hovland US Open i rekordstil, hvor han med en PING-driver i bag’en var feltets klart bedste i driving.

I dag åbner han sin professionelle karriere ved Travelers Championship på TPC River Highlands i Connecticut med en flerårig PING-kontrakt i lommen.

- Den norske forbindelse er virkelig “cool”. Karsten Solheim og hans familie har gjort så meget for golf, siger Viktor Hovland.

Se hvem der vandt en Titleist-driver

Flere end 4500 læsere deltog i vores konkurrence på Golf.dk, hvor man kunne vinde en ny TS2-driver fra Titleist.

Henrik Mikkelsen fra Bjerringbro var en af dem, der korrekt forudså, at Thorbjørn Olesen ville blive bedste dansker, så der bliver sendt en driver til ham.

Sider