| Golf.dk

Helligkilde vinder i Østrig

Fra sit udgangspunkt i -17 efter 54 huller havde Marcus Helligkilde ingen problemer med at avancere til Second Stage af europatourens Q-Scool. Selv uden at komme i nærheden af det niveau, der gav den 22-årige dansker en 62'er torsdag - turneringens laveste runde - så sikrede han sig den samlede sejr.

Helligkilde noterede en bogey på niende hul, men to birdies på bag-ni sikrede ham en runde i 71 slag, hans fjerde i træk under par. Med den nåede han til -18 samlet, og det gav en sejr på et enkelt slag ned til italieneren Stefano Pitoni.

Præmier

Julekalender

Greve Golf inviterer til 6691 meter golf

I september spillede damerne Solheim Cup på den 5785 meter lange Gleneagles Centenary Course og i slutningen af september slår nogle af verdens bedste herregolfspillere ud på St. Andrews til "Alfred Dunhill Links Championship" der blandt andet spilles på den 6691 meter lange Old Course.

Vind 2 returbilletter til Skotland - Home of Golf

Har du spillet golf i Skotland, så ved du, at det er noget helt særligt. Men ved du også, at der er en direkte flyrute mellem Danmark og Skotland fra Esbjerg?

Hvis du kunne tænke dig at vinde 2 retur billetter fra Esbjerg til Aberdeen i Skotland - på valgfrie datoer i år 2020 (til en værdi over 2000 kr.) - så læs her, hvordan du deltager: 

 

I uge 39 (man. 23/9 - søn. 29/9) afvikler vi i samarbejde med DAT og VisitAberdeen en konkurrence på vores Facebookside - Facebook.com/Golf.dk 

Årets rookie blev slået i omspil

Sungjae Im var en travl herre i den netop overståede sæson på PGA Touren. Den 21-årige sydkoreaner spillede 35 uger og ud fra resultaterne står det klart, at kvaliteten fulgte med kvantiteten.

26 gange klarede Im cuttet, og 16 gange sluttede han blandt de 25 bedste. Det blev ikke til en sejr, men på trods af hård konkurrence rakte den imponerende sæson til at blive kåret som Rookie of the Year.

I uge nummer to af den nye sæson var Im centimeter fra at få den sejr, hans åbenlyse talent kun gør til et spørgsmål om tid, men det skulle ikke være.

Willett erobrer Wentworth

Det er mere end to år siden, Danny Willett senest var i top-50 på verdensranglisten, men når pointene fra ugens turneringer bliver registreret, vil den 31-årige englænder igen være at finde i det gode selskab.

Da det stod værst til, var den tidligere vinder af The Masters ikke engang blandt de 400 bedste i verden, men med sejren i sidste års DP World Tour Championship, markerede Willett sit comeback på den store scene.

Emily går søndagens bedste runde

Emily Pedersen kan rejse fra Golf du Medoc – Chateuax Course med en 16. plads. Det er den 23-årige danskers bedste placering siden Ladies Scottish Open 2017, og den kom i hus efter en sublim afslutning søndag.

Efter en 67'er fredag dumpede Pedersen ned til 40. pladsen i Lacoste Ladies Open de France, da hun lørdag skulle bruge 78 slag. Søndag vendte storspillet tilbage. 

Pedersen lavede kun en enkelt bogey under runden, som til gengæld talte både fem birdies og en eagle. Det gav 66 slag, den laveste score af alle under finalerunden.

Sebastian alene i front

Sebastian Cappelens score i -6 rakte til en delt 18. plads, da anden runde ved Sanderson Farms Championship var spillet til ende.

Feltets eneste danske deltager åbnede tredje runde på Country Club of Jackson med en birdie, men derfra mistede han pusten.

De følgende ni huller kostede fem bogeys, og som det har været tilfældet i den senere tid for Cappelen, var det putteren, som var den store synder. På 10. hul missede han et forsøg fra en halv meter, og i statistikken Strokes Gained Putting satte han 2,5 slag til i forhold til feltet.

Joanna kører med Klatten

En regnvejrsafbrydelse og generelt svære forhold var det, spillerne ved Lacoste Ladies Open de France blev udsat for under lørdagens runde. 50 spillere var over par, og Emily Pedersen var en af dem, som havde sværest ved at håndtere Golf du Medoc – Chateaux Course.

Danskeren havde en firedobbelt bogey på vej mod en score i 78 slag, +7. Det gav et fald fra 11. pladsen til delt nummer 40. i +6 samlet.

Status quo i toppen

To mand har skabt afstand til forfølgerne inden finalerunden ved BMW PGA Championship, og det er de samme to spillere, som startede dagen på en delt førsteplads.

Jon Rahm og Danny Willett gik ind til tredje runde 11 under par, men spanieren skulle kun bruge et enkelt hul på at bringe sig to slag foran. Han slog et kæmpe drive på det krævende første hul, og med en wedge i hånden i andetslaget formåede han at gå fra hullet med birdie. Willett missede green og måtte nøjes med en bogey.

Sider