| Golf.dk

Verdens nummer ét stryger til tops

For to uger siden strøg Rory McIlroy til tops på verdensranglisten, og det ser ikke ud til, at han har nogen intentioner om at give førstepladsen fra sig igen i den nærmeste fremtid. 

Torsdag blev den stærkt besatte WGC – Mexico Championship indledt, og under første runde var nordireren bedste mand på Club de Golf Chapultepec i Mexico City.

Børnegolf

Det skal være sjovt at være barn og gå til golf

Præmier

Julekalender

93116

93110

93109

93103

Bjerregaards søgen efter form fortsætter

I 2019 var Lucas Bjerregaard en del af eliten i den lukrative WGC – Mexico Championship, hvor der er gode penge blot for at stille til start. 12 måneder senere må frederikshavneren tage til takke med en plads i den noget mindre glamourøse Puerto Rico Open.

Bjerregaard har ikke klaret et cut siden midten af oktober, og på verdensranglisten er han drysset ned til 106. pladsen denne uge. Resultaterne er alarmerende, men måske ikke helt overraskende. 

Ugens golf på tv - golf goes latino

Det meste af verdens golfinteresserede øjne vil i denne uge være rettet mod Mexico City, hvor spillere som Dustin Johnson, Adam Scott, Rory McIlroy og Justin Thomas stiller op i WGC - Mexico Championship.

Danske golffans vil dog sikkert være mindst lige så interesserede i, hvad der sker i Puerto Rico, hvor Lucas Bjerregaard og Sebastian Cappelen skal i kamp.

 

Torsdag:

16.30: The Puerto Rico Open (PGA Tour) - Golftv/Eurosport 1

20.00: WGC - Mexico Championship (World Golf Championship) - Viasat Golf

Fredag:

McIlroy tangerer Faldo

Rory McIlroy har ikke vundet en major siden 2014, men målt på andre parametre bliver den 30-årige fra Holywood ved med at skrive historie. For få uger siden tilbageerobrede McIlroy verdensranglistens førsteplads, og mandag indledte han uge nummer 97 i karrieren som nummer ét. 

Det nummer har betydning, da det er en tangering af Nick Faldos total. Dermed har kun to spillere ligget nummer et længere tid end McIlroy, siden OWGR blev taget i brug i 1986 (Tiger Woods 683 uger, Greg Norman 331).

Sider