| Golf.dk

DGU fastholder anbefaling om lukning til hastelov er behandlet

På tirsdag den 31. marts skal Folketinget stemme om en ny lov, der gør det muligt at udstede forbud mod at forsamles mere end to personer. Forslaget gør det også muligt at lukke legepladser, campingpladser og golfbaner.

Dansk Golf Unions bestyrelse anbefaler, at de danske golfklubber fortsat holder baner, træningsfaciliteter og klubhuse lukket, indtil lovforslaget er behandlet.

Børnegolf

Det skal være sjovt at være barn og gå til golf

Præmier

Julekalender

Havetræning: Paraplyen får nyt formål

Kreativiteten hos golfspillere bliver testet for fuld skrald i disse tider.

På diverse sociale medier er Morten Buus Beck fra Odense Golfklub gået igang med at dele tips og øvelser, som man hjemmefra kan få tiden til at gå med.

Vi har fået lov til at dele et par stykker.

Den første kræver en paraply, et par bolde, en wedge... og en have. 

Øvelsen fokuserer ikke så meget på teknik, men derimod opgaveløsning. Og den kan hurtigt laves til et spil og en konkurrence.

Lidt vel mange banners på golf.dk

Er det kun mig eller er der kommet lige i overkanten af banner reklamer på Golf.dk? Nogen gange er det lidt svært at finde rundt i de redaktioneller og interessante artikler og nyheder med alle de banners, der hopper og popper op alle vegne. Forstår godt at det er en væsentlig indtægts kilde, men hvis det bliver overdrevet - som jeg synes det er - kan det ende det med at nogen danske golfspillere begynder at fravælge denne ellers super gode hjemmeside og finder andre golf nyheds medier. Så mit råd råd er - kig lidt på siden og jeres banner strategi inden det tager totalt overhånd.

Evian Championship rykkes mens tvivlen vokser omkring US Open

Udskydelsen af OL har skabt et hul i kalenderen for toppen af fødekæden i den professionelle damegolf. Det har medført en rykning af den nyeste af de fem majors, Evian Championship.

Oprindeligt skulle den franske turnering have været spillet 23. - 26. juli, men i stedet kommer slaget nu til at stå 6. - 9. august. 

Joachim B. Hansen: Det begynder at krible

Europatouren har ligesom det meste af verden trykket på den store pauseknap, og indtil videre er alle turneringer udskudt frem til slutningen af maj. Det betyder, at tourspillerne må væbne sig med tålmodighed. 

En af dem er danske Joachim B. Hansen, som sidst spillede golf på en bane, da han for tre uger siden var med i Qatar Masters. 

- Det er lidt ærgerligt, at man ikke kan komme ud. Specielt når det nu har været så godt vejr, siger Joachim B. Hansen, som dog ikke har problemer med at få tiden til at gå i hjemmet. 

95030

95029

94846

Sider