Sådan vælger du det optimale våben | Golf.dk

Sådan vælger du det optimale våben

21/06 - 2018 | Claes Meldal

Vil du være bedre til course management? Det kan gøre en forbløffende forskel på scorekortet, hvis du mestrer denne disciplin.

En meget undervurderet faktor i forbindelse med golfspillet er den risiko, du påtager dig undervejs på en runde. Hvis du er typen, der som regel hiver det største våben op ad bag'en, når du skal af sted fra tee, udsætter du dig selv for risici, der ofte er helt unødvendige.

Ved at tænke mere over, hvordan du tager risikoen ud af dine slag, kan du komme meget nemmere rundt på golfbanen og undgå fælderne i form af rough, skov, sand og vand. Hvis du formår det, kan du oftere sætte en god score sammen.

Nicolai Cetti, der er træner i Dansk Golf Akademi og en af initiativtagerne til Golfkørekort.dk, demonstrerer i videoen over artiklen, hvordan course management kan fungere fra tee.

Prøv at spille en knap så risikabel runde med god course management, næste gang du er på golfbanen - og se, om det giver lidt ekstra på scorekortet. Rigtig god fornøjelse.

User Comments:

  • Lyd problemer ved en del af videooptagelserne.

    22/06 - 2018 | Leo Kirkegaard Winther

    Vindstøjen kan være svær at eliminere, men måske lave optagelserne på mere vindstille dage. Det vil også hjælpe, hvis instruktøren talte lidt langsommere.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Hvis du oplever at hjemmesiden er langsommere end normalt, tryk HER for at slette alle cookies fra golf.dk