Sådan træner du din kreativitet | Golf.dk

Sådan træner du din kreativitet

13/07 - 2017 | Claes Meldal

Instruktion: Ofte er der flere mulige løsninger, når du står over for et kort slag ind mod green. Kun din kreativitet sætter begrænsningerne. Her er et tip, der skærper kreativiteten i dit shortgame.

Når mange klubgolfere står over for et chipslag, arbejder de med en "one size fits all"-tilgang, hvor man tager sit foretrukne shortgame-jern frem af bag'en og slår det samme slag uanset betingelserne - blot med en større eller mindre grad af tilbagesving. Det giver nogle helt naturlige begrænsninger i det korte spil. For hvis du kun har én løsning at vælge imellem, og dit repertoire ikke rækker til at løse opgaven, bliver det ofte et spørgsmål om at minimere skaderne i stedet for at komme tæt på hullet.

Nicolai Cetti, der er træner i Dansk Golf Akademi og ejer af worldofshortgame.com, har en øvelse, der udfordrer dig på din kreativitet i det korte spil. Ved at give dig selv flere løsningsmuligheder omkring greenen får du et bedre shortgame - hvilket er alfa-omega i forhold til at blive en bedre golfspiller.

Se Nicolai Cettis kreativitetstip i videoen øverst i artiklen.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Klik HER hvis du ønsker at slette alle cookies fra golf.dk