Sådan sigter du fra tee | Golf.dk

Sådan sigter du fra tee

10/05 - 2018 | Claes Meldal

Kommer du nogle gange i problemer fra tee, fordi du slår out of bounds eller lander et vanskeligt sted? Her er et godt tip, som kan hjælpe dig.

Det er en rigtig dårlig start på et golfhul, hvis du ikke formår at styre bolden fri af de værste forhindringer, golfsporten har at byde på. Det kan både være out of bounds, tyk rough, træer, søer eller bunkere. Og nogle gange virker det, som om bolden selv søger problemerne.

Resultatet af et teeslag, der lander et vanskeligt sted, er ofte en streg på scorekortet. Men det er faktisk muligt at minimere antallet af problematiske teeslag, hvis du tænker over din sigtelinje fra tee.

Nicolai Cetti, der er træner i Dansk Golf Akademi og en af initiativtagerne til begynderportalen Golfkørekort.dk, har et simpelt tip til, hvordan du kan vælge den rigtige sigtelinje fra tee. Det handler i høj grad om at analysere hullet på forhånd og finde den rigtige vinkel, som kan imødegå eventuelle problemer i tilfælde af et skævt teeslag.

Hvis du tager dette tip med ud på banen og følger det, skulle du have gode muligheder for at spilde færre slag efter vildfarne teeslag i denne golfsæson.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Hvis du oplever at hjemmesiden er langsommere end normalt, tryk HER for at slette alle cookies fra golf.dk