Sådan holder du hovedet - og humøret - oppe | Golf.dk

Sådan holder du hovedet - og humøret - oppe

04/04 - 2019 | Claes Meldal

Det kan være svært at bevare det gode humør, hvis tingene ikke flasker sig på og uden for golfbanen. Men det har du selv stor indflydelse på!

Kender du det? Midt i en stresset hverdag har du booket en runde golf for at koble lidt af - men af en eller anden grund kan du ikke slappe helt af, mens du spiller, og humøret er ikke helt i top, selvom du er på golfbanen.

Under disse omstændigheder kan det være svært at nyde golf til fulde - men det kan faktisk hjælpe at sætte fokus på det. Adam Stevenson, der er pro i Hals og Løkken Golfklub og forfatter til "Golfspillerens håndbog", mener, at et fokus på positivitet og en god holdning på golfbanen er et vigtigt skridt i retning af at nyde din golf og få en bedre oplevelse, når du er ude at spille.

At gå banen i stedet for at bruge buggy kan også hjælpe dig med at få bedre oplevelser på golfbanen - og ikke mindst et bedre helbred.

Du kan se Adam Stevensons humørtip i videoen over artiklen. Prøv det, næste gang du er på golfbanen, så du er klar til at tage imod alt det, golfen kan give dig.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Klik HER hvis du ønsker at slette alle cookies fra golf.dk