Sådan chipper du i modgræs | Golf.dk
Chip i modgræs med Nicolai Cetti

Sådan chipper du i modgræs

01/03 - 2018 | Claes Meldal

Det kan være rigtig svært at slå gode chipslag i modgræs. Her får du dog en nem opskrift på, hvordan du kan forbedre dine chipslag markant med ganske enkle midler.

Det kan gå helt galt, når jernet skal arbejde sig gennem modgræs, før du forsøger at ramme bolden med et chipslag. De fleste har prøvet både at ramme bolden for tykt (hvor jorden rammes før bolden, og bolden kun lige flytter sig) og for tyndt (hvor bolden rammes for højt og får alt for meget fart). Så hvordan rammer vi den rigtigt?

Nicolai Cetti, der er træner for Dansk Golf Akademi og driver worldofshortgame.com, har en simpel opskrift til dig, der vil være en mester til at chippe i modgræs. Det handler om at vinkle jernet anderledes, end du er vant til, så græsset ikke kommer så meget i vejen for slagbevægelsen, og selve boldens kurve skal også være anderledes.

Når du har lært at mestre den teknik, som Nicolai Cetti demonstrerer i videoen ovenfor, er du meget bedre rustet til at komme ind og i, så du kan redde din par oftere i 2018.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Klik HER hvis du ønsker at slette alle cookies fra golf.dk