Sådan bruger du hænderne til at slå længere | Golf.dk

Sådan bruger du hænderne til at slå længere

09/08 - 2018 | Claes Meldal

Slår du ikke helt så langt, som du kunne ønske? Så se her, hvordan du bruger hænderne til at skabe mere fart - og dermed længde - i dine slag.

Mange golfspillere - især dem, der kommer i gang med golfsporten i en sen alder - lider under begrænsninger i deres golfsving, og det koster dem mange meter. Men der er hjælp at hente.

Andreas Kali, der er træner i Dansk Golf Akademi og en af initiativtagerne til Golfkørekort.dk, forklarer, at det er vigtigt at være opmærksom på det svingplan, hænderne bevæger sig på i løbet af tibagesvinget og fremsvinget. Hvis du kan tage højde for det, kan du også forbedre dit sving og skabe mere fart i køllehovedet, hvilket giver flere meter i slagene.

Du kan se Andreas Kalis svingtip i videoen over artiklen. Rigtig god træning.

User Comments:

  • Baner med afsvedne fairways.

    04/09 - 2018 | Johannes Hansen

    Jeg har sammen med flere venner besøgt og spillet et par baner her efter ferietiden, hvor der er kommet lidt regn. Det har bestemt IKKE været nogen god oplevelse,med græs i totter, og slet ingen græs. Klubberne med disse baner,og dem er der formentlig mange af, burde enten skrive på deres hjemmeside at fairways generelt er uden ordentlig overflade, eller at man IKKE modtager greenfeegæster på grund af disse forhold. Gæsten får en dårlig oplevelse, og klubben og banen et ringere omdømme, end den virkelig fortjener med normale forhold. Det hjælper IKKE at sætte greenffe ned, oplevelsen er den samme. Den ellers glade golfer. Johs.H

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Klik HER hvis du ønsker at slette alle cookies fra golf.dk