Opvarm din hofte for bedre rotation | Golf.dk

Opvarm din hofte for bedre rotation

19/08 - 2019 | Magnus Ankerstrøm

Rotation i overkrop og hofte er helt fundamentalt for golfsvinget. De færreste bruger dog tid på opvarmning af dette, hvilket kan føre til en "frossen start" på runden og i værste fald smerter i lænd og skader. 

Sune Kærn - personlig træner og performance specialist ved Copenhagen Strength - tager dig i videoen igennem en siddende rotationsøvelse, der kan klares hjemmefra. 4-8 gentagelser til hver side, og du er mere varm og klar fra tee næste gang, du skal spille golf. 

 

User Comments:

  • Re: lidt blandet

    22/08 - 2019 | Magnus Ankerstrøm

    Hej Dennis, vi er ved at flytte al vores trafik fra netop youtube til golf.dk og vores egen videoplayer. Det gør at vi netop kan styre indholdet og oplevelsen bedre, men også tilbyde annonceplads. Annonceindtægter som kan bruges til at udvikle mere gratis indhold til danske golfspillere. Videoerne starter muted, hvis din browser tillader muted start - det er der flest mobilbrugere, der foretrækker. Håber trods alt du fik noget ud af øvelsen/videoen. Mvh Magnus, Golf.dk

  • lidt blandet

    19/08 - 2019 | Dennis Jakobsen

    Kan i ikke smide dem på Youtube så det ikke tager en halv time at streame et lille knap 2 mins. tip? Og starte video un-muted. Jeg kom trods alt herind for at se det klip.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Klik HER hvis du ønsker at slette alle cookies fra golf.dk