Lav indspil som Jimenez | Golf.dk
Lav indspil som Jimenez

Lav indspil som Jimenez

08/06 - 2017 | Claes Meldal

Instruktion: Miguel Angel Jimenez har et shortgame, som de fleste golfspillere kun kan drømme om. Her er et indspilstip, som den karismatiske spanier selv benytter.

Mange golfspillere bruger masser af tid på at slå fulde jern og køller på drivingrangen, men får ikke gjort ret meget ved det vigtige shortgame, som kan være forskellen på en godkendt og en middelmådig runde. Heldigvis er der hjælp at hente ved at studere en af golfsportens mest flamboyante skikkelser, den populære Miguel Angel Jimenez.

Den dobbelte Ryder Cup-vinder og 21-dobbelte European Tour-vinder har et finurligt lille trick, som han bruger til at sikre, at hans hænder er i den korrekte position, når han skal lave indspil. I videoen ovenfor forklarer Adam Stevenson, der er træner i Hals Golfklub og forfatter til Golfspillerens Håndbog, hvordan du skal arbejde med dine hænder, så du kan lave gode og sikre chipslag. Og som prikken over i'et viser han en lille jubelscene, som Jimenez ofte udfører efter et succesfuldt indspil.

Rigtig god indspilstræning hen over sommeren.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Klik HER hvis du ønsker at slette alle cookies fra golf.dk