Kend dine længder ind til green | Golf.dk

Kend dine længder ind til green

12/10 - 2018 | Claes Meldal

Ligger du på fairway? Så langt, så godt. Men for at score godt på et hul skal du have styr på dine længder ind til pinden.

Et godt udslag fra tee er vigtigt i forhold til at komme godt i gang med et hul, men det kan ikke siges at være nøglen til en god score på hullet. Den vigtigste faktor er ofte approachslaget, hvor du skal forsøge at lægge dig på green, så du kan toputte for en par - eller måske endda gå på birdiejagt med et enkelt skarpt putt.

Det er naturligvis en fordel at slå lige i sine approachslag, men en anden meget central del er længden på dine approachslag. Her er det nødvendigt at have indgående kendskab til dit udstyr for at vide, præcis hvor langt du slår med hvert enkelt jern i forskellige situationer.

Nicolai Cetti, der er træner i Dansk Golf Akademi og en af initiativtagerne til Golfkørekort.dk, opfordrer alle golfspillere til at kende deres længder med alle køller i deres golfbag. Det giver også en tryghed i slagene, når man er ret sikker på, hvor langt man vil slå - især hvis der er hazarder mellem dig og pinden.

Du kan se Nicolai Cettis tip i videoen over artiklen. Rigtig god træning - og held og lykke med at forbedre dine approachslag.

User Comments:

  • Kend dine længder

    13/10 - 2018 | Poul Erik Pedersen

    Instruktionen ville vinde meget hvis lyden var i orden!!!!!

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Klik HER hvis du ønsker at slette alle cookies fra golf.dk