Instruktion: Slå lige med driveren | Golf.dk

Instruktion: Slå lige med driveren

02/06 - 2016 | Claes Meldal

Godt begyndt er ikke altid halvt fuldendt i golf. Ikke desto mindre er et snorlige drive midt i fairway en dejlig måde at starte et golfhul på. Desværre oplever mange, at driveren ofte driller, og det sker flere gange på en runde, at de på uforklarlig vis får slået en fade/slice eller en draw/hook og må en tur langt i roughen. Og så hænger den gode hulscore allerede i en tynd tråd.

Der er dog hjælp at hente til efterforskningen, når der skal indhentes feedback om, hvad der mon gik galt. Nicolai Cetti Engstrøm, der er pro i Dansk Golf Akademi, forklarer, at skæve drives ikke altid skyldes, at du kommer for meget udefra og ind eller indefra og ud i fremsvinget. Det kan skyldes noget så simpelt som, at du ikke rammer bolden i sweet spot.

Nicolai Cetti Engstrøm har en smart og enkel metode til at sikre, at du kan se præcis, hvor du rammer bolden på køllehovedet. Det kan hjælpe dig med at finde ud af, om du helt generelt har brug for at justere dit sving eller din opstilling.

Du kan se tippet i videoen herunder. Held og lykke med at finde fairway oftere resten af golfsæsonen.

User Comments:

  • slå lige m driveren :-jamen du bytter da rundt på h og v skruet

    26/04 - 2018 | Carsten Larsen

    når man træffer bolden lidt i tåen af driveren- så give driveren klart efter -og snitter bolden lidt i v side- og bolden drejer så højre om- og vil derfor have størst far fra indersiden og derfor skrue ud mod højre. og omvendt når bolden træffer køllehovedet nærmest en selv så skruer bolden til v og vi får en draw..

  • Ældregolf

    17/03 - 2017 | Helge Brøsch

    Det er irriterende, at pressen altid fremstiller pensionister der spiller golf, som velhavende. Men golf er en sport for alle aldre, og bestemt ikke en velhaversport

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Hvis du oplever at hjemmesiden er langsommere end normalt, tryk HER for at slette alle cookies fra golf.dk