Instruktion: Har du nerver på, når du bliver lukket igennem? | Golf.dk

Instruktion: Har du nerver på, når du bliver lukket igennem?

18/08 - 2016 | Claes Meldal

Det burde være et slag som alle andre. Du står over bolden og skal slå til bolden, efter du og dine spillemakkere lige er blevet lukket igennem af en anden bold, men du kan mærke, at stressen begynder at indfinde sig. I skal helst hurtigt videre og lægge afstand til dem, der har lukket jer igennem. Du bliver urolig og har svært ved at være afslappet, og der er en overhængende fare for, at du kommer til at slå et dårligt slag. Dine tanker kredser allerede om, at du for alt i verden IKKE må slå et dårligt slag nu. Selv garvede og dygtige golfspillere kan skrive under på, at resultatet af sådan et slag sjældent bliver særlig godt.

Hvordan kan du finde tilbage til den rolige rytme, som du havde, før du blev lukket igennem?

Mentaltræneren Casper Thomsen har et godt tip til, hvordan du kan fordrive stresstankerne og genvinde roen. Han gennemgår, hvad der sker med kroppen i stressede situationer og giver derefter et råd, som kan hjælpe dig med at tage stressen i opløbet og komme tilbage på sporet.

Se Casper Thomsens tip i videoen ovenfor- og prøv, om du kan holde nerverne i ro, næste gang du bliver lukket igennem på golfbanen eller står i en anden stressende situation på golfbanen.

 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Klik HER hvis du ønsker at slette alle cookies fra golf.dk