Hold styr på armene og få et stabilt sving | Golf.dk

Hold styr på armene og få et stabilt sving

13/09 - 2018 | Claes Meldal

Har du problemer med at ramme bolden stabilt godt? Så kan det være, at du skal kigge nærmere på dine arme i løbet af golfsvinget.

En af de store forskelle på dygtige og mindre dygtige golfspillere er, at den første gruppe har meget lettere ved at ramme bolden stabilt - det vil sige i sweetspot stort set hver gang. Hvis du har problemer med ustabile træf, når du spiller golf, er det værd at kigge på, om dine armes position i golfsvinget kan forbedres.

Andreas Kali, der er træner i Dansk Golf Akademi og en af initiativtagerne til begynderportalen Golfkørekort.dk, forklarer, at armene er ekstremt vigtige i forhold til at skabe stabilitet i svinget. Hvis du bøjer armene i løbet af svinget, vil du have svært ved at få stabilitet i dine slag - og hvis man ser de dygtige spillere på tv, vil man bemærke, at de holder armene strakt hele vejen gennem svinget.

I videoen over artiklen får du en gennemgang, som kan hjælpe dig med at blive skarpere på, hvordan du kan forbedre dine armes position og dermed få et bedre golfsving. Rigtig god træning.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Hvis du oplever at hjemmesiden er langsommere end normalt, tryk HER for at slette alle cookies fra golf.dk