Her er det optimale grip | Golf.dk
På Golfkørekort.dk finder du masser af tips til at forbedre dit golfspil.

Her er det optimale grip

29/03 - 2018 | Claes Meldal

Hvis du er ny eller let øvet golfspiller, er det afgørende, du lærer at holde rigtigt på køllen. Se her, hvordan du gør.

Det kan være fristende at følge sin første indskydelse eller sidemakkerens umiddelbare tips, når man som ny golfspiller skal tage fat om en golfkølle. Og uanset hvordan man holder på den, kan man som regel slå nogle anstændige slag, hvis man bare prøver et tilstrækkeligt antal gange.

Det kan dog også give nogle uheldige følgevirkninger for resten af golfsvinget, hvis man ikke lærer et korrekt grip fra starten. Derfor får du en lille opskrift her.

Dansk Golf Akademi har udviklet golfportalen Golfkørekort.dk, hvor du finder masser af tips til nye og let øvede golfspillere. Et af disse tips handler specifikt om grippet, og i videoen over artiklen kan du se Andreas Kali fra Dansk Golf Akademi gennemgå de grundlæggende ingredienser i et godt grip.

Når du har styr på grippet, kan du roligt gå i gang med at blive tryg ved resten af dit golfsving ude på drivingrangen. Rigtig god træning.

User Comments:

  • Venstre hånds golfspiller

    21/07 - 2019 | Bjarne Hansen

    Mit barne barn på 15 er startet med at spille golf, og træner i klubbens juniorafdeling, og satser på at få kortet denne sommer. Han er venstrehåndsspiller, og kæmper med alt det nye. Nu ser jeg, at hans greb er som for højrehåndsspillere, altså med venstre hånd nærmest kroppen. Et det ikke galt? Jeg kan ikke finde noget om det nogle steder på nettet. Kan I hjælpe? Med venlig hilsen Bjarne Hansen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Klik HER hvis du ønsker at slette alle cookies fra golf.dk