Har du styr på balancen? | Golf.dk

Har du styr på balancen?

14/09 - 2017 | Claes Meldal

Instruktion: Balancen er altafgørende for at kunne levere et solidt og repeterbart golfsving. Her er nogle øvelser, der træner din balance og styrker dit sving.

Mange golfspillere har svært ved at gentage et godt golfsving, og ofte skyldes det dårlig balance i løbet af svinget. Det betyder, at kroppen flytter sig til forskellige positioner i hvert nyt sving i stedet for at blive på plads i faste positioner, så du kommer samme sted ned til bolden i hvert sving. Hvis balancen halter, vil man med andre ord have svært ved at opnå stabilitet i sit spil.

Adam Stevenson, der er pro i Hals Golfklub og forfatter til instruktionsbogen Golfspillerens Håndbog, har nogle gode tips til, hvordan du kan forbedre din balance. Der er tale om øvelser, som du kan lave derhjemme foran fjernsynet eller hvor som helst, hvilket gør dem til et godt supplement til din øvrige golftræning.

Med disse øvelser i baghånden har du gode forudsætninger for at få bedre balance - og dermed større stabilitet og repeterbarhed - i dine golfsving.

Du kan se øvelserne i videoen øverst i artiklen. Rigtig god træning.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Klik HER hvis du ønsker at slette alle cookies fra golf.dk