Er du god nok til at misse? | Golf.dk

Er du god nok til at misse?

17/08 - 2017 | Claes Meldal

Instruktion: Med svære chipslag handler det ikke altid om at gå efter pinden - det kan give meget bedre mening at misse rigtigt.

Når du står med et chipslag ind mod en hældende green, kan det betyde rigtig meget, hvordan du lægger bolden til rette til dit første putt. Ofte er et relativt lige putt op ad bakke klart at foretrække, men sommetider får man slået et chipslag, der giver et førsteputt ned ad bakke eller med stort fald til en af siderne. Det kan hurtigt ende med mindst ét ekstra putt og en hulscore, der er lige til glemmebogen.

Den gode nyhed er, at du kan træne dine færdigheder omkring green, så bolden kommer til at ligge det helt rigtige sted på greenen. Nicolai Cetti, der er shortgame-specialist og indehaver af worldofshortgame.com, viser her en øvelse, der går ud på at skærpe din evne til at lægge bolden til rette forskellige steder omkring hullet. Når du har lært at mestre øvelsen, har du meget bedre forudsætninger for at give dig selv det rigtige putt efter chipslag ind på svære greens.

Rigtig god træning - og held og lykke med at få flere etputts i fremtiden.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Klik HER hvis du ønsker at slette alle cookies fra golf.dk