Er du din egen værste fjende på golfbanen? | Golf.dk
Adam Stevenson viser, hvordan du kan få mere glæde ud af din golf.

Er du din egen værste fjende på golfbanen?

06/06 - 2019 | Claes Meldal

Hvordan lærer du at nyde din golf mere - og bliver bedre til at levere varen? Her er du nødt til at tænke lidt ud af boksen.

Mange golfspillere - selv spillere med relativt høje handicap - kan blive voldsomt irriterede på sig selv, hvis de slår et dårligt eller bare et halvsløjt slag. Og ærgrelsen sidder i kroppen til næste slag, som bliver derefter. Og så er dagen - og ikke mindst scoren - på golfbanen ødelagt af dine alt for høje forventninger til egen kunnen.

Men der er ingen grund til, at du skal være din egen værste fjende, hver gang du bevæger dig ud på golfbanen, som burde være dit frirum. Du kan faktisk træne evnen til at finde ind i et positivt mindset, nærmest uanset hvordan det går. Adam Stevenson, der er træner i Hals og Løkken Golfklub, har nogle gode tips til, hvordan du finder roen og hurtigt tilgiver dig selv, hver gang du misser et slag. Så kan du komme videre med din golfrunde og kigge fremad, uanset hvad der er sket tidligere på runden.

På den måde bør du kunne nyde golfen endnu mere og holde bedre sammen på de runder, der ellers ville blive ødelagt af negative tanker.

Du kan se Adam Stevensons tips i videoen over artiklen. Rigtig god fornøjelse.

User Comments:

  • Note’

    09/06 - 2019 | Jan Sander Hansen

    Synes du bør bemærke at en spillers frustrationer også kan gå ud over de andre spilleres humør og være ødelæggende for deres runde i en bold/match. Og det er ikke i orden

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Klik HER hvis du ønsker at slette alle cookies fra golf.dk