Derfor topper du bolden | Golf.dk

Derfor topper du bolden

28/06 - 2019 | Claes Meldal

Topper du nogle gange bolden i dine golfslag? Her er tre skarpe tips, som kan hjælpe dig med at undgå det fremover.

Nogle gange kan det virke uforklarligt, når fejlene sniger sig ind i vores golfspil. Det kan være en kilde til stor frustration, når vi f.eks. topper bolden, og vi ikke umiddelbart kan finde en forklaring på, hvorfor det lige skete denne gang. Vi gjorde jo det samme, som vi plejede.

Men der er naturligvis gode grunde til, at vi kommer til at toppe bolden fra tid til anden. Og den gode nyhed er, at vi kan træne at undgå at toppe bolden, hvis vi er opmærksomme på, hvorfor det sker nogle gange.

Nicolai Cetti, der er træner i Dansk Golf Akademi, har 3 gode bud på, hvorfor mange golfspillere kommer til at toppe bolden, ledsaget af små øvelser, som du kan lave for at komme problemet til livs. Hvis du træner flittigt, skulle du have gode muligheder for at minimere antallet af toppede slag betragteligt.

I videoen over artiklen kan du se Nicolai Cettis tips til at undgå at toppe bolden. Derudover kan du se en mere udførlig gennemgang af øvelserne på Dansk Golf Akademis hjemmeside, hvor du også kan få andre nyttige tips, der kan løfte dit golfspil.

Rigtig god træning!

User Comments:

  • Kvalitet

    02/07 - 2019 | Klaus Werner Rasmussen

    Hej Dansk Golf Akademi Kan I ikke arbejde lidt med lyden på jeres video. Kvaliteten er simpelthen for ringe og det gør, jeg ikke gider se med. Mvh Klaus

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Klik HER hvis du ønsker at slette alle cookies fra golf.dk