Derfor er det livsvigtigt at gå banen | Golf.dk
Adam Stevenson forklarer, hvilke fordele en runde golf til fods kan give dig.

Derfor er det livsvigtigt at gå banen

21/03 - 2019 | Claes Meldal

Du vidste nok allerede godt, at det er sundt at gå en runde på golfbanen. Men du var nok ikke klar over, at det er SÅ sundt.

Mange golfspillere tager sig den luksus at leje en buggy ind imellem, når de skal spille golf. Så bliver runden lidt hurtigere overstået, og hovedet og resten af kroppen er ikke helt så udmattede bagefter. Og så er der mere overskud til 19. hul, og hvad der kommer efter.

Men ifølge Adam Stevenson, der er pro i Hals og Løkken Golfklub og forfatter til "Golfspillerens håndbog", er der simpelthen så mange fordele ved at gå banen, at man kun bør bruge en buggy i nødstilfælde eller ved svære helbredsproblemer. Vi sidder så meget ned i vores hverdag, at det er livsvigtigt at få godt gang i bevægeapparatet en gang imellem, og det gør kroppen sundere og stærkere som helhed. Det giver også en mere holistisk oplevelse og en god kobling mellem krop og sjæl, som er nødvendig i forhold til at mærke os selv - og det giver oven i købet ofte positive resultater for golfspillet.

Det er langtfra de eneste fordele ved at gå i stedet for at køre. De øvrige fordele kan du høre i videoen over artiklen.

God fornøjelse med dine golfrunder i 2019 - som forhåbentlig foregår til fods.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer