Denne øvelse forbedrer din rotation i underkroppen | Golf.dk

Denne øvelse forbedrer din rotation i underkroppen

05/08 - 2018 | Claus Rødgaard Thomsen

Hvis du gerne vil slå længere, så prøv at arbejde med din kropsrotation. I Dansk Golf, som udkommer i den kommende uge, giver vi dig nogle nemme øvelser.

Her kan du se den ene af øvelserne illustreret og kydigt demonstreret af landsholdsspiller Frederik Sejr.

User Comments:

  • Re: Lyseslukker!

    15/08 - 2018 | Jógvan Jespersen

    Hej Kurt, hvis du høre hvad den fysiske træner (Martin Lauritsen) siger, så er det en øvelse til at TESTE ens rotation i underkroppen. I teksten der står under videoen, så vil der komme øvelser i den næste udgave af Golf. Jeg tænker at de øvelser der kommer i golf tager højde for at ikke alle har samme rotations muligheder som en 11-årige.

  • Lyseslukker!

    06/08 - 2018 | Kurt Pedersen

    Ingen tvivl om, at den store rotation er en stor hjælp for et GODT golfsving, men hvad nu, hvis man ikke har det? Som du formulerer det, kan man så ligeså godt holde op med at spille golf, hvis man ikke har den bevægelighed? Selvfølgelig ikke. Så ville en meget stor del af klubgolferne forsvinde fra klubberne. Videoen er muligvis lavet for at få klubgolfere til at udnytte den bevægelighed, de nu engang har, men så sig det dog. Kom med nogle tip til at lave at godt golfsving på trods af behersket bevægelighed, som f. eks. at dreje tæerne lidt udad i stancen for at øge rotationsmulighederne. For rigtig mange af os er det for sendt at begynde som 11-årige nu.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Klik HER hvis du ønsker at slette alle cookies fra golf.dk