Golfsko, hvad skal man kigge efter? | Golf.dk
 • Du er her:
 • Hjem
 • Debat
 • Golfsko, hvad skal man kigge efter?

Golfsko, hvad skal man kigge efter?

Jeg er rimelig ny på golf banen, men interessen er stor.

Derfor har jeg tænkt mig at bestille et par ordentlige golfsko. Hører godt om SKECHERS' https://www.skechers.dk/performance/golf

Nogle der har erfaringer med dem eller ville anbefale nogle andre, som udelukkende specialiserer sig i Golf udstyr?

User Comments:

  Truelinkswear

  28/12 - 2017 | Michael Høgsbro

  Truelinkswear - Original (http://truelinkswear.com/true-original) -Og dine fødder vil nyde det, hele vejen rundt...

  golfsko

  10/12 - 2017 | Brian Hasselby

  Vandtæt og god pasform. Jeg har prøvet en del forskellige golf sko, Adidas, Nike, Ecco og Footjoy. Hos mig var det Footjoy som var det bedste, Ecco gav mig vabler selv efter langtids brug. Adidas har en tendens til at være en smal sko og Nike skal du nok et nr eller to op i for hold til din hverdags sko.

  På opfordring fra Lisbeth Brahe

  09/11 - 2017 | Palle Jørgensen

  ... har jeg lige lugtet til mine ECCO golfsko. Jeg har to par: Et par Street Hybrid, som er en 3-4 år gammel model og et par BIOM 2 Hybrid GTX fra sidste år. Begge er pænt brugte og har været våde masser af gange. Der er absolut ingen dårlig lugt fra nogen af dem. Jeg er så heller ikke typen, som lider af ildelugtende fodsved, så det er sikkert den underliggende årsag.

  08/11 - 2017 | Lisbeth Brahe

  Vandtætte sko

  08/11 - 2017 | Jacob Markussen

  Kan kun bakke om omkring det med vandtætheden!

Hej Jacob og Palle

08/11 - 2017 | Benjamin Speedtsberg

Interessant. Må prøve begge dele i en Golf-shop, for jeg var ikke klar over hvor stor forskel der kunne være på blød og hård sål. Og så kunne det godt være jeg skulle se på et par Ecco, nu når flere anbefaler mærket. :-) Tak for svar!

Køb kun vandtætte sko

06/11 - 2017 | Palle Jørgensen

Den absolut vigtigste egenskab er om skoene er vandtætte. Der er alt for meget vand i den danske sommer til at vælge sko som ikke holder vandet ude. Bortset fra det kan man sagtens bruge almindelige sportssko. Jeg har spillet med en fyr, som spillede aldeles glimrende i et par Adidas Handball Spezial. Men ud over det med vandtætheden, så er det selvfølgelig vigtigt at skoene passer, og man kan gå langt i dem, uden at ødelægge fødderne. Så vær omhyggelig med pasformen. Og så er det da rigtigt at man også skal kunne stå fast, men det gør man nu i de fleste sko, efter min mening. Personligt vil jeg absolut vælge en hybrid sko, så man kan bruge den på alle underlag, også i klubhuset. Mange, incl. jeg selv, er begejstrede for ECCO, men jeg kender også tilfredse kunder af flere andre mærker, incl. Skechers.

Golfsko

06/11 - 2017 | Jacob Markussen

Hej Benjamin Det er helt sikkert en god ide med nogle gode golfsko, hvis du vil have det bedst mulige stance og god kontakt med jorden. Generelt kan man vel dele skoene op i to kategorier; de klassiske stive og de moderne bløde. Hvilken der passer bedst til dig, ved kun du, og jeg vil helt sikkert anbefale at tage ud til en golf-shop og prøve begge dele først. Det kan selvfølgelig være svært at vurdere på stedet, men måske give et praj. Personligt er jeg mest til den klassiske stive sko med spikes under, fordi jeg har et sving med masser af energi i, og har brug for ikke at kunne skride rundt. En runde på en sommerdag, hvor der er tørt over det hele, er de bløde dog skønne at gå rundt i. Og så kan jeg af erfaring altid anbefale Ecco - de har sku styr på at lave en sko der sidder som den skal, og ikke bliver træls at have på - selv de klassiske stive. Held og lykke med det

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer