Debat | Golf.dk

Velkommen til debatten

Husk du skal være logget ind for at deltage i debatten på Golf.dk.

 • 0
  2 strafslag?

  15/02 - 2021 |

  når en caddie hjælper med at sætte spiller om til puttet, får spilleren 2 strafslag, hvis ikke caddien flytter sig mens slaget udføres.
  Jeg har engang imellem oplevet at min modspiller, kigger med over skulderen, hvis han han et put lignede mit.
  Det er vel også en måde at få råd og vejledning, og bør så give 2 strafslag.
  Det har jeg dog ikke gjort, da jeg antager det hører under golf etik.
  Men skal vi give kiggeren 2 strafslag?

  Deltag i debatten
  Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer
 • 1
  Golf.DK er langsom

  11/02 - 2021 | | Last answer: 15/02 - 2021

  Hvad er grunden til at Golf.dk er så ekstrem langsom.
  Man kan jo nærmest nå at lave en kop kaffe hver gang man skal se en ny side, eller på GolfBox fra Golf.dk
  I må meget gerne svare !!

  • LANGSOM

   15/02 - 2021 |

   tror ikke de ved hvad de skal gøre, alle golfbaner har været lukket længe, og alligevel har de ikke løst problemet. hjemmesiden er håbløs, hvad er det med at man klikker på menu striberne, og så kommer der et helt sort felt, der hedder navigation ??

  Deltag i debatten
  Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer
 • 1
  De nye handicaps og spil på fremmede baner

  11/01 - 2021 | | Last answer: 12/02 - 2021

  Så fik vi alle vores nye handicap. I modsætning til i det gamle system medfører det nye, at man nu igen kan komme op over handicap 36,0, hvilket mange af os gamle nok er blevet lidt overrasket over. Mange klubber har vist det princip, at man kun tillader greenfee-spil til spillere med et handicap under 36,0. Med mindre klubberne er ligeglade med de greenfee-indtægter, de kan få fra os gamle (er selv 73), der trods alt repræsenterer en betydelig del af DGU-medlemmerne, burde de nok overveje at lempe denne grænse. Jeg er selv blevet reguleret op fra 35,6 til 36,6, og forventer ikke at kunne blive reguleret ned igen. Tværtimod peger pilen nok kun i én retning, og jeg tror, det er gået på samme måde for rigtig mange ældre spillere. Vi kan da heldigvis stadig spille i vores egen klub, men en gang imellem er det nu sjovt også at spille på en fremmed bane.

  • Efterhånden er der nu ikke

   12/02 - 2021 |

   Efterhånden er der nu ikke mange klubber der har denne grænse mere, og mon ikke de sidste også fjerner den.

  Deltag i debatten
  Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer
 • 2
  Login til Golf.Dk og GolfBox

  09/01 - 2021 | | Last answer: 12/02 - 2021

  Hvorfor skal dette pludselig gemmes nedenfor et stort billede, så man er tvunget til at scrolle ned, for at komme videre til GolfBox.
  Sæt det da aller øverst.!!!!

  • Du har fuldstændig ret.

   12/02 - 2021 |

   Du har fuldstændig ret. DGU udemærker sig ved - ALDRIG at svare.

  • Ikke det eneste, der fungerer dårligt

   11/01 - 2021 |

   Jeg har egentlig ingen forventning om, at de ping’er, der administrerer Golf.dk og er ansvarlige for teknikken (de burde være fyret forlængst), overhovedet lytter til eller interesserer sig for medlemmernes dårlige brugeroplevelser, eller forholder sig til alle de negative kommentarer, der har været gennem årene, og som vist alle mere eller mindre kan koges ned til følgende: sitet er, i hvert fald hvis man er logget ind med medlemsnummer, så uendeligt langsomt at navigere rundt i, at det trodser enhver beskrivelse. Jeg forstår ganske enkelt ikke, at I vil være det bekendt. Sitet er jo på det nærmeste ubrugeligt. Golfbox fungerer dog rimeligt, når man først er kommer derover. Ret skal være ret. Et godt eksempel på, hvor irrelevant Golf.dk er blevet, er denne debatside. Først skal man gennem en (bevidst?) besværlig søgen for at finde ud af, hvor den overhovedet gemmer sig, via navigationsmenu’en, som i øvrigt heller ikke fungerer særlig godt, og “spil med”. Når man så endelig er kommet frem, får man virkelig syn for sagn for, at debatten på sitet er totalt fraværende. Nogle ganske få indlæg i løbet af et år. De fleste uden kommentarer, fordi medlemmerne aldrig læser dem på grund af uvidenhed om deres eksistens. Administratorernes beslutning i sin tid om at kræve log-in for at deltage i debatten var vist begrundet i ønsket om en sober debat, men man har tydeligvis skyllet barnet ud med badevandet og dræbt debatten totalt. Så får man selvfølgelig heller ikke så mange sure opstød over sitet’s manglende brugervenlighed.

  Deltag i debatten
  Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer
 • 0
  Bør sporten være apolitisk?

  18/12 - 2020 | Tommy Kjeldgaard

  Præsidenten for Det Internationale Atletikforbund, den dobbelte OL-guldvinder i 1500 meter løb, Sebastian Coe mener, at menneskerettigheder også hører til i sport. Tænk bare på nu 76-årige Tommie Smith og 75-årige John Carlos der demonstrerede ved medaljeoverrækkelsen i Mexico i 1968, hvor de to sorte amerikanere holdt hver deres knyttede næve i vejret, som symbol på kampen imod social ulighed og undertrykkelse, meget lig vor tids Black Lives Matter
  Som Sebastian Coe siger det:”Antiracisme er ikke en politisk holdning. Det bør være standardholdningen i ethvert civiliseret samfund. Sport kan grundlæggende kun baseres på antidiskrimination. Det opfatter jeg ikke som en protest.Det er en grundholdning”

  Selv er jeg ivrig golfspiller gennem mange år og ser ofte golf på TV.
  Jeg har skrevet til Dansk Golf Union for at høre hvilken holdning golfspillere, både amatører og professionelle har til, at De Forenede Arabiske Emirater, Saudiarabien og mange andre mellemøstlige diktaturstater betaler sig til good-will ved at stille gigantiske pengebeløb til rådighed som præmier i både golf, Formel 1 racerløb, tennis mm

  Jeg efterlyser DGU og medlemmernes holdning til, at vi ved at støtte regimerne i regionen  bliver tungt kritiseret af menneskerettighedsorganisationer. Fravær af ytringsfrihed, kvindeundertrykkelse, fængslinger af systemkritikere, tortur og dårlige arbejdeforhold for migrantarbejdere er blandt anklagerne fra Amnesty International og Human Rights Watch.
  I et svar til mig meddeler Dansk Golf Union, ”at de henholder sig til Udenrigsministeriets retningslinier!!!”
  Se på f.eks. DBU der har store betænkeligheder ifm VM i fodbold i Qatar i 2022 ligesom FCK dropper fremtidige ture til Dubai!

  Bør vi ikke i fremtiden arbejde internationalt for, at deltagelse i sportsarrangementer i Mellemøsten, støttet af korrupte regimers penge, boykottes?
  Og bør vi ikke tillade, at fx atleter der knæler før en kamp gør det respektfuldt, tager hensyn til andre atleter og ikke skader sporten?

  Ikke at handle er også at handle!
  Tommy Kjeldgaard
  Medlem i Brande Golfklub

  Deltag i debatten
  Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer
 • 0
  Håbløse golf.dk og golfbox.dk

  02/09 - 2020 |

  Ingen andre hjemmesider af de, som jeg bruger, er så håbløse som golf.dk og golfbox.dk,
  Konstant skal man opleve lange ventetider, hvis man overhovedet kommer igennem. Der ud over skal man opleve at blive pissesur sur over alle de talløse sponsorlinks, man skal have med, inden man får log-in til at stå stille, så man kan ramme det. Jeg skal ikke trætte evt. læsere med de nørdede detaljer GolfBox så har fyldt administratordelen med i stedet for noget vi almindelige golfere, f.eks. i underklubberne kan have glæde af.
  Een ting skal dog roses: Spillerscoreindtastningen på s.golfbox.dk. Det har lettet underklubadministratoren meget.

  Deltag i debatten
  Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Sider

Klik HER hvis du ønsker at slette alle cookies fra golf.dk