Vind et besøg i Titleist-tourbussen under Made in Denmark | Golf.dk
Vind et besøg i Titleist-tourbussen i Himmerland.

Foto: PR

Vind et besøg i Titleist-tourbussen under Made in Denmark

08/05 - 2019 | Konkurrence

Ved europatour-turneringerne er de største udstyrsfabrikanter til stede for at servicere de spillere, der bruger deres køller og bolde.

Titleist er naturligvis ingen undtagelse, og sammen med netop Titleist giver vi dig muligheden for en rundvisning i en topmoderne tourbus, hvor du kan møde dem, der hjælper verdens bedste spillere.

For at være med skal du svare rigtigt på spørgsmålet herunder.

Konkurrencen løber frem til den 15. maj. Besøget i tourbussen finder sted onsdag den 22. maj, altså dagen inden selve turneringen begynder. De ti vindere bliver vist rundt i to grupper á fem, og man skal selv sørge for at komme frem til Himmerland.

Det er en betingelse for deltagelse, at du opgiver din mailadresse og dermed accepterer at modtage Golf.dk's nyhedsbrev. Vi bruger også mailadressen til at kontakte vinderne. De ti vindere bliver kontaktet samtidig per mail, hvor Titleist også modtager de ti mailadresser for at kunne kontakte vinderne og koordinere besøgene.

Golf.dk's nyhedsbrev udsendes 2-3 gange om ugen, og man kan nemt framelde sig igen ved at klikke på afmeld-linket i nyhedsbrevet.

Nyhedsbrevet udsendes af DGU Erhverv A/S, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby.