Velkommen til golf - du bliver sindssyg af det! | Golf.dk

Velkommen til golf - du bliver sindssyg af det!

Velkommen til Dansk Golf 3

TEKST:

Claus Rødgaard Thomsen

FOTO:

Emil Hornstrup

Hvis du er på modtagerlisten af dette digitale Dansk Golf, så er du måske en af de flere tusinde nye golfspillere, som er kommet til i 2020. Vi er glade for, at du vil være med. Men ved du overhovedet, hvad du er gået ind til? Golf kan transformere en drøvtyggende malkeko til en ildspyende drage. Læs bare, hvad Lene, Thomas, Anne og Svend kan betro. De indrømmer alle, at golf kan få det værste frem i dem, og alligevel kan de ikke slippe sporten.

Folk, der spiller golf i forvejen, kender kun de følelser alt for godt. Sporten har en særlig evne til at påvirke psyken, hvilket en lang række danskere er i gang med at opdage for første gang. Om tre uger gøres det officielle antal golfspillere i Danmark op, og alt tyder på, at vi når op over 153.000 golfspillere og dermed bliver flere end nogensinde. Efter nogle år, hvor klubberne har mistet medlemmer, er det næsten ikke til at forstå. 

Men under coronapandemien føles det ufattelige ofte ordinært, og midt i alle de triste nyheder, der påvirker så manges liv, kan vi glæde os over, at golfsporten stortrives. 

- Golf kan transformere en drøvtyggende malkeko til en ildspyende drage

Vi kan også glæde os over, at rigtig mange ikke-golfere har et godt øje til sporten. I magasinet kan du læse om konklusionerne af en undersøgelse, der kortlægger danskeres motionsvaner og deres tilbøjelighed til at prøve golfsporten. Og mens vi er ved det ufattelige, så er det ikke mere end fire dage siden, at hele vores opfattelse af elitens 2020-sæson ændrede sig. Rasmus Højgaard og Emily Pedersens sejre blev hentet med få timers mellemrum, og vi går bagom de to kæmpebedrifter.

Hvem er så den næste Emily eller Rasmus? Det spørgsmål kan have mange rigtige svar, men en af kandidaterne er utvivlsomt Amalie Leth-Nissen. Hun er blot 15 år gammel, men alt tyder på, at vi kommer til at høre meget til hende. Vi giver dig muligheden for at lære hende bedre at kende.

Om du er ny eller gammel i sporten, så håber vi, at du vil gå på opdagelse i Dansk Golf 3, som også rummer videoer, konkurrencer, en undersøgelse af læsernes holdning til, at pro’erne slår stadig længere, samt en podcast om det nye, verdensomspændende handicapsystem. Dansk Golf vil også fortsat leve videre på tryk. Næste trykte magasin udkommer om mindre end to måneder.

Klik HER hvis du ønsker at slette alle cookies fra golf.dk