Nyt år - nyt handicap | Golf.dk

Nyt år - nyt handicap

Hør vores podcast, der tager fat på de vigtigste spørgsmål om det verdensomspændende handicapsystem. Snart kan du tjekke, hvad dit handicap ville være, hvis vi overgik til det nye system nu.

TEKST:

Claus Rødgaard Thomsen

FOTO:

Getty Images

Golfspillere imødeser med spænding, at vi overgår til det nye handicapsystem fra januar 2021.

Det nye system beregner dit handicap som gennemsnittet af de 8 bedste af dine 20 seneste runder - hvor du hidtil er blevet reguleret op eller ned i henhold til din seneste indleverede score. Det vil for mange spillere betyde, at deres handicap ændrer sig en smule, når vi overgår til det nye system, samt at man skal lære en ny måde at regne handicap på.

- Vi tror på, at denne mulighed gør det lettere for golfspillere at forholde sig til det nye system

Hvis du vil vide mere om, hvad du som golfspiller skal være opmærksom på, når vi overgår til det nye handicapsystem, så hør vores podcast herunder, som dækker de spørgsmål, som ventes at være de mest presserende. I podcasten kan du høre handicapkonsulent i Dansk Golf Union forklare det nye system, og hvad det betyder for dig som golfspiller. Du kan høre den direkte i browseren eller inde i Soundcloud.

For dem der allerede nu måtte ønske at gå i detaljer med det nye system, er det muligt at gennemføre et online kursus i det nye handicapsystem.  Det er nemt at tage kurset, og man kan selv vælge, om man bare vil beskæftige sig med de overordnede principper i handicapsystemet eller om man vil gå mere i dybden med det.

Følg dette link for at tage kurset.

 

Hvis man som golfspiller har yderligere spørgsmål, så skal man henvende sig til handicapkomitéen i sin klub.

- Vi har brugt de seneste måneder på at klæde handicapkomitéerne på, og de er nu i stand til at svare på spørgsmål, siger Nick Hüttel, der er handicapkonsulent i Dansk Golf Union.

Dog kan man med fordel vente med spørgsmål til midt i september, da det derfra, via GolfBox, vil være muligt at få simuleret, hvad dit handicap ville være, hvis vi gik over til det verdensomspændende handicapsystem lige nu.

Følg dette link for at høre vores podcast
 

- Vi tror på, at denne mulighed gør det lettere for golfspillere at forholde sig til det nye system, siger Nick Hüttel. 

Detaljer om denne funktionalitet vil blive meldt ud på Golf.dk og direkte til din klub. 

Klik HER hvis du ønsker at slette alle cookies fra golf.dk