Vestsverige | Golf.dk

Foto: Visit Sweden

Vestsverige

29/03 - 2017 | Visit Sweden

Nedenstående indhold er sponsoreret af Visit Sweden

Du behøver ikke rejse langt væk for at finde spændende og anderledes golf- og ferieoplevelser. I Vestsverige, bare nogle få timer hjemmefra, er der masser af udfordringer for både begyndere og rutinerede golfspillere, golfbaner i topklasse, varierende natur – og gastronomi, der får tænderne til at løbe i vand allerede før sidste hul! Det er det perfekte sted til en indholdsrig golf-miniferie!

Naturen i Vestsverige er anderledes end den, I er vant til at se og opleve. Her er mere uspoleret naturlandskab – blandet med velplejet kulturlandskab og landbrugsarealer. Og selvfølgelig mere skov, flere søer og elve, og meget mere grundfjeld og klipper end I kender hjemmefra. I Bohuslän møder I den enestående skærgård med granitfjeldet, den høje himmel og havluften. Her er over 8.000 øer og skær – og havet som aktiv medspiller på flere seaside baner. I Dalsland finder I noget af Sveriges sydligste vildmark, smuk og uspoleret – og måske med en elg, der skridter gennem rough’en på vej væk!

Mange af overnatningsstederne i Vestsverige og Göteborg samarbejder med golfbaner i nærheden og tilbyder gode golfpakketilbud med overnatning, greenfee og middag inkluderet. Her kan du bo på ordinært hotel, forkæle dig på et spahotel eller endda indkvartere dig på et slot eller en herregård.

Se kort over et udvalg af Vestsveriges baner og find din tur på GolfSverige.dk: www.golfsverige.dk/regioner/vestsverige/

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer