Velkommen i komfortzonen | Golf.dk
Nicole Broch Larsen er godt kørende for tiden.

Velkommen i komfortzonen

26/06 - 2017 | Claes Meldal

Power Rankings: Nicole Broch Larsen fyrede en kanonrunde af på LPGA Touren – og Nanna Koerstz Madsen viste igen, at hun er godt på vej mod selvsamme tour.

Her får du ugens Power Rankings på Golf.dk, hvor vi tager pulsen på de hotteste danske golfspillere lige nu. Som sædvanlig vælger Golf.dk de fem skarpeste på et 100 procent subjektivt grundlag. Smid en kommentar, hvis din danske favoritspiller spiller drømmegolf og simpelthen skal med på listen næste gang.

1. Nicole Broch Larsen
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Nr. 8 i Walmart NW Arkansas Championship (LPGA Tour)
Nicole Broch Larsen gemte det bedste til sidst i Arkansas, hvor hun hentede karrierens bedste LPGA Tour-resultat. Topformen har undsluppet Nicole Broch Larsen i lange perioder i denne sæson, men nu ser hun ud til at have fundet ind i komfortzonen. Spændende at se, om hun kan tage det momentum med ind i denne uges major, hvor hun er kvalificeret.

2. Nanna Koerstz Madsen
Sidste uge: 4
Seneste resultat: Nr. 5 i Island Resort Championship (Symetra Tour)
Nanna Koerstz Madsen var atter en gang med i toppen på Symetra Tour med en flot 2. runde i 67 slag efter en ordinær 1. runde i 73 slag. Det rakte til en 5. plads i den regnvejrsforkortede turnering over 36 huller. Hun viste dermed endnu en gang, at hun er alt for god til at blive hængende på Symetra Tour.

3. Niklas Nørgaard Møller
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Nr. 5 i Made in Denmark Challenge (Challenge Tour)
Made in Denmark Challenge var blot Niklas Nørgaard Møllers fjerde Challenge Tour-turnering i denne sæson, og de foregående tre forsøg havde resulteret i to missede cuts og en 45. plads. Men på dansk græs på Royal Oak gik det straks bedre. Nørgaard Møller lavede blot seks bogeys i hele turneringen, og det høje bundniveau krydret med en lind strøm af birdies sendte ham helt op i top 5. Flot indsats.

4. Victor Østerby
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Nr. 17 i Made in Denmark Challenge (Challenge Tour)
To stærke runder var nok til at sikre Victor Østerby et fint resultat i Made in Denmark Challenge. Han lagde blødt ud med en runde i 73 slag, men revancherede sig med en bogeyfri 67’er før weekenden. Lørdagens 68’er gav Østerby endnu et solidt avancement, før en jævn 73’er – dog med to vigtige birdies i slutfasen – afrundede turneringen.

5. Thorbjørn Olesen
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Nr. 34 i BMW International Open (European Tour)
Thorbjørn Olesen kom buldrende ud af startblokkene i BMW International Open, hvor han lagde syv birdies i koppen på vej mod en 66’er. Desværre kunne den danske stjerne ikke holde dampen oppe, og efterfølgende runder i 74, 71 og 72 slag fjernede ethvert håb om en topplacering. Slutfacit blev en 34. plads for Thorbjørn.

Boblere
Ingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Klik HER hvis du ønsker at slette alle cookies fra golf.dk