Vejen til brillefrihed | Golf.dk

Vejen til brillefrihed

27/06 - 2019 | Magnus Ankerstrøm

TILBUD TIL DGU MEDLEMMER SPAR 2.000 kr.

I samarbejde med Memira tilbyder DGU en række informationsmøder. Det første er afviklet torsdag den 22. august i Idrættenshus, 2605 Brøndby Stadion.
Agendaen for møderne er, at vi starter kl. 17:00 Du møder medarbejdere fra Memira, som ligger ud med en kort præsentation og fortæller lidt om Memira samt informerer grundigt om muligheder og behandlinger. Kl. ca. 17:50 tilbydes en kort screening, hvor det klarlægges om du er en af de heldige som kan få glæde af en behandling. Kl. ca. 18:30-18:45 bliver der serveret lidt at spise og drikke, mødet inkl. forplejning er gratis for deltagelse.

DU KAN NÅ DET ENDNU - Der afholdes også infomøde i:

Haderslev Golfklub - 12.nov. 

Du er velkommen til at tage et familiemedlem, ven eller nabo med som gerne vil høre mere om dette

 

Du kan også vælge at bestille en forundersøgelse direkte hos Memira på en af klinikkerne, som medlem af DGU, får du undersøgelsen gratis (normalpris 300 kr.). Bestil tid her

Rabatten på 2.000 kr. gives på linseoperation.

 

Før operationen

Indgrebet gør ikke ondt, men det er meget almindeligt at være lidt spændt, derfor bliver du tilbudt et beroligende middel at slappe af på. Du får nogle bedøvende og pupiludvidende øjendråber, inden du møder øjenlægen,som laver sin egen selvstændige undersøge, for at sikre at dine øjne er sunde og klar til
operationen.

 

Operationen

Du møder nu operationsteamet, som er med dig under hele forløbet og består af en øjenkirurg, to sygeplejersker og en optiker. Nu går kirurgen i gang med at fjerne din naturlige linse. Dette indgreb udføres med meget, meget fine instrumenter. Han laver en mikroskopisk åbning i den forreste del af øjet. Dernæst tages den stivende linse ud og den nye syntetiske linse sættes ind. Hele linseudskiftningen tager ca. 15 minutter pr. øje. Når det første øje er færdigt, fjernes alt udstyr. Operationsteamet finder nye rene instrumenter frem, og påbegynder den samme procedure på det andet øje. Operationen er smertefri, fordi du er bedøvet, så for dig handler det mest om at slappe af.


Efter operationen

Allerede lige efter operationen oplever mange resultatet af operationen, som det blev beskrevet forud for operationen. Synet er dog lidt  sløret, men man kan sagtens se uden briller. Det er en fantastisk ”wow-oplevelse” for rigtig mange. Du bliver efter operationen fulgt ind i vores hvilerum, hvor du skal slappe af i en halv times tid. Dernæst bliver du tjekket af operationsteamet, og kan så tage hjem og hvile dig resten af dagen. Før du tager hjem, aftaler vi din næste kontroltid. Det er vigtigt at du møder op til alle kontroltider, så vi kan følge helingsprocessen nøje. Du får dråber med hjem efter operationen og et skema for, hvornår du skal dryppe dine øjne.