Vedligehold golfen i off-season | Golf.dk

Vedligehold golfen i off-season

03/12 - 2018 | Thomas Aaris Liltorp

Pine Hills Course, 18 huller, par 47, 6112 yards

I South Carolina, USA, finder du Pine Hills Course som er designet af Arthur Hills som er verdens kendt for sine baner. Arthur Hills baner ses ofte i diverse golfturneringer bl.a. Major USGA og PGA-turneringer. Denne bane giver en god udfordring af dine evner, da banen kræver at du både er en mester i at ligge den korrekte strategi for at komme igennem diverse huller, men også at du er god til at eksekvere dine planer. Fairwayen og greenen byder på store udfordringer, hvilket har gjort den til en kæmpe favorit verden rundt.

 

Grand Cypress – New Course, 18 huller, par 72, 6773 yards

I hjertet af Florida, ikke så langt fra Orlando finder du denne fantastiske bane, som er designet af Jack Nicklaus og derfor byder på noget fantastisk Jack Nicklaus-signaturgolf. Jack Nicklaus er en af verdens bedste golfspillere, som har designet nogle af verdens mest kendte golfbaner. Denne bane har taget inspiration fra og er en hyldest til den skotske link-stil, som brugt ved Old Course ved St. Andrews. Banen er designet med dobbelte greens, stenbroer og 3,5 meter dybe pot-bunkere der giver stor mulighed for at afprøve forskellige måder at spille gennem banen på, og ikke mindst vil denne bane byde på et eller flere unikke spil golf, som du ikke vil opleve andre steder.

 

PGA Centenary Course, 18 huller, Par 73, 6360 Yards

I Skotland finder du PGA Centenary Course som er inspireret af James Braids Kings og Queens Golf courses, men designet af Jack Nicklaus, som har leveret nogle af verdens bedste golfbaner. Denne golfbane er en af de længste golfbaner i indre Skotland, og Jack Nicklaus har designet denne bane ved brugen af den helt store fantasi og banen byder herved på en helt fantastisk oplevelse. Denne bane bliver brugt hvert år til Johnnie Walker Classic, som vidner om denne banes gennemførlighed, desuden er banen blevet brugt til 2014s Ryder Cup.

Der findes et utal af golfbaner verden over, som du bør prøve, ovennævnte er et godt bud på nogle must-try golfbaner som du kan benytte til at få en fantastisk oplevelse på dine golfbreaks i løbet af året, men vigtigst handler det om at du vedligeholder dine golfevner så du er klar til næste sæson før den starter.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer