Vasatorps GK | Golf.dk
Nu har du mulighed for at spille Vasatorp

Foto: Michael Tannus

Vasatorps GK

05/04 - 2017 | Visit Sweden

Nedenstående indhold er sponsoreret af Visit Sweden

Vasatorps Tournament Course er kåret til Sveriges bedste bane i 2015 og 2016 af World Golf Awards. Skandinaviens førende golfoplevelse!

Vasatorps Golfklub holder en høj international standard, uden at det er på bekostning af den afslappede atmosfære, som findes på stedet. Vasatorps Golfklub tilbyder 54 unikke huller spredt ud på to 18-hulsbaner og to 9-hulsbaner af forskellige karakter.

TC er en mesterskabsbane med linkskarakter. Banen er 6.700 meter fra den bagerste tee og har seks tees per hul. Spillestrategien ændres markant, alt efter hvilken tee du vælger at spille fra. De seneste år, er TC af Golf Digest, blevet ranket som en af Sveriges bedste baner. Vasatorp er dermed et skridt nærmere at opfylde visionen om at blive Skandinaviens bedste golfoplevelse - en golfbane for alle golfere, fra nybegynderen til veteranen og eliten. 

I juli sidste år blev Classic Course (før kendt som ”den gamle bane”) indviet efter en omfattende renovering. Golfarkitekten Steve Forreste, som skabte banen, står også bag den succesfulde TC. Den smukke bane minder med både sin løv- og nåleskov om de klassiske britiske baner.

Vasatorps Golfklub har en lang og stolt historie med høj international  golfstandard. Her har spillere som Greg Norman, Seve Ballesteros og Sandy Lyle vundet Europatourens Scandinavian Enterprise Open (SEO). I 2002 viste Annika Sörenstam, under Ladies European Tour konkurrencen Compaq Open, et spil, som var flere klasser over hendes modstandere.

Bestil golfophold til Vasatorps GK

Du har mulighed for at bestille golfophold direkte igennem GolfSverige.dk som tilbyder prisgaranti og dansk kundeservice:

Book golfpakke eller greenfee til Vasatorps GK: http://www.golfsverige.dk/vasatorps-gk/

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer