Värmland | Golf.dk

Värmland

29/03 - 2017 | Visit Sweden

Värmland er en stor naturattraktion med 10.000 søer spredt ud i det skovrige landskab. Värmlands natur er meget varieret og spænder fra eng og hede til skærgård og fjeldterræn. Golfere, som rejser hertil, kommer ofte med et ønske om at opleve den fascinerende natur og oftest via skov- og naturbanerne.

Regionen Värmland ligger omtrent midt i Sverige. Her begynder fjeldene at rejse sig, og helt mod vest grænser Värmland op til Norge. Värmland er en golfdestination du aldrig vil hjem fra.

I Värmland er du altid tæt på naturen. Der er masser af skove, søer og vandløb, og uanset hvad du ønsker at se og opleve er naturen altid med i kulisserne. Enkelt og sikkert kan du prøve masser af forskellige aktiviteter såsom kano, kajak, cykel, fiskeri, vandreture, ridning, elg og bæver safarier, tømmerflåde i Klarälven og dejlige bådture på søen Vänern. I skovene i Värmland findes masser af dyr og med lidt held kan du på egen hånd se elge, ulve, bjørne og losser, selv om disse er gode til at skjule sig.

Se kort over et udvalg af Värmlands baner og find din tur på GolfSverige.dk: www.golfsverige.dk/regioner/vaermland/

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer